ΑΕΚ

Ρίχνει "ματιές" για γκαρντ η ΑΕΚ

Ρίχνει "ματιές" για γκαρντ η ΑΕΚ

Η ήττα από τον Πανιώνιο επανέφερε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ το θέμα εκ νέου ενίσχυσης στην περιφερειακή της γραμμή, με την "Ένωση" να ρίχνει ξανά διακριτικές ματιές στην αγορά.

Η κούραση και το "άδειασμα" μετά την επική πρόκριση επί της Νίμπουρκ ήταν οι κυριότεροι λόγοι της ήττας από τον Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι στην ΑΕΚ δεν πιστεύουν ότι η ομάδα επιδέχεται βελτίωσης, μοιάζοντας διατεθειμένοι τουλάχιστον να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ψάξουν στην αγορά για ενίσχυση στην περιφέρεια.

Πρακτικά η ΑΕΚ αγωνίζεται εδώ και καιρό με 5 ξένους, αφού ο Έντιν Άτιτς είναι παραγκωνισμένος, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει δηλώσει πολλές φορές ότι πιστεύει σε αυτόν, ωστόσο να τον θεωρεί ακόμα ανέτοιμο για αυτό το επίπεδο. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που στην "Ένωση" ρίχνουν ματιές στην αγορά για έναν ακόμα γκαρντ, χωρίς ωστόσο να "καίγονται" κιόλας.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι ακόμα και αν η ΑΕΚ προχωρήσει σε κάποια κίνηση και αποκτήσει παίκτη, αυτός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Basketball Champions League, παρά μόνο στην Stoiximan.gr Basket League. Για αυτό εξάλλου οι "κιτρινόμαυροι" δεν σκοπεύουν να προβούν σε βιαστικές κινήσεις, αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο μπροστά του, δίνοντας το περιθώριο στην "Ένωση" να εξετάσει ψύχραιμα όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσει αν θα δράσει αναλόγως.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ