ΑΕΚ

Προβληματισμός για Ουίλιαμς

Προβληματισμός για Ουίλιαμς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζαουάντ Ουίλιαμς προσέθεσε μία ακόμη αναιμική εμφάνιση στο "κιτρινόμαυρο" βιογραφικό του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη, με αποτέλεσμα να επιτείνει τον προβληματισμό που επικρατεί προς το πρόσωπό του στους κόλπους της ΑΕΚ.

Η ήττα - αποκλεισμός από τον Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος είναι λογικό να προκαλέσει αρκετές ζυμώσεις εντός της ΑΕΚ. Στην "Ένωση" είχαν ποντάρει πολλά σε ενδεχόμενη παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης, με το καλάθι του Ουίλ Κάμινγκς σχεδόν με την εκπνοή να "σκοτώνει" τα όνειρα που υπήρχαν.

Με δεδομένο μάλιστα πως φέτος η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς δεν έχει καταφέρει να δείξει συνέπεια στα λεγόμενα "μεγάλα παιχνίδια", η γκρίνια είναι έντονη, "αγγίζοντας" κάποιους παίκτες, όπως ο Τζαουάντ Ουίλιαμς. Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά εδώ και καιρό δεν μπορεί να προσφέρει στα ίδια επίπεδα, με αποτέλεσμα να εξετάζεται το ενδεχόμενο αντικατάστασής του.

Αυτή τη στιγμή ένα τέτοιο σενάριο μοιάζει αρκετά πιθανό, όχι βέβαια για να υλοποιηθεί άμεσα. Το βέβαιο είναι πως ο παίκτης (σ.σ.: προσωπική επιλογή του Γιούρι Ζντοβτς το καλοκαίρι, αφού στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στην Γκαζιαντέπ) θα περάσει από μια περίοδο... κρίσης, δίνοντας κάθε μέρα εξετάσεις σχετικά με τη χρησιμότητά του. Κι αν κριθεί ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο, θα δει την πόρτα της εξόδου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ