ΑΕΚ

Πρόστιμο σε Σάκοτα και ΑΕΚ από τον Αθλητικό Δικαστή

BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε ότι την επιβολή προστίμου στον Ντράγκαν Σάκοτα για την συμπεριφορά του σε βάρος ενός εκ των διαιτητών του αγώνα με το Λαύριο, αλλά και στην ΑΕΚ για την ρίψη ενός αντικειμένου.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν είχε κρύψει μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (24/3) ότι είχε παράπονα από κάποιες υποδείξεις ενός εκ των διαιτητών. Κατά τον Αθλητικό Δικαστή όμως δεν εξέφρασε αυτά τα παράμονα με κόσμιο τρόπο κατά την διάρκεια του αγώνα και τώρα καλείται να πληρώσει για αυτό. Στην κυριολεξία.

Όπως ανακοινώθηκε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, ο τεχνικός της ΑΕΚ τιμωήθηκε με πρόστιμο ύψους 1.100 ευρώ επειδή έδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο ενός εκ των διαιτητών της αναμέτρησης κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στην ίδια απόφαση ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε ακόμα ότι η ΑΕΚ θα κληθεί να πληρώσει συνολικά 1.500 ευρώ. Συγκεκριμένα επιβλήθηκε στην "Ένωση" πρόστιμο 1.000 ευρώ για την ρίψη ενός μπουκαλιού νερό στο παρκέ και άλλα 500 ευρώ για υβριστικά συνθήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"1) Επιβάλλεται στον κο Ντράγκαν Σάκοτα, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του διαιτητή που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΑΕΚ ΚΑΕ» και της ομάδας «ΛΑΥΡΙΟ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 24.03.2018, στο γήπεδο «ΟΑΚΑ», χρηματικό πρόστιμο χιλίων εκατό ευρώ (1.100,00) και

2) Επιβάλλεται στην Α.Ε.Κ. ΚΑΕ: α) για ρίψη αντικειμένου (ρίψη νερού) εντός του αγωνιστικού χώρου χρηματικό πρόστιμο ποσού χιλίων ευρώ (1.000,00) και β) για υβριστικά συνθήματα, με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ