ΑΕΚ

Πρόσθεσε τον Βαγγέλη Μάγειρα στο προπονητικό επιτελείο η ΑΕΚ

Πρόσθεσε τον Βαγγέλη Μάγειρα στο προπονητικό επιτελείο η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την προσθήκη του Βαγγέλη Μάγειρα στο προπονητικό επιτελείο της ανακοίνωσε η ΑΕΚ, καθώς και την επανέναρξη της "παιδικής εξέδρας" ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βαγγέλης Μάγειρας είναι πλέον μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε σήμερα (2/10) με την "Ένωση" και όπως ανακοινώθηκε θα έχει ως βασική προτεραιότητα την ατομική βελτίωση των αθλητών, επιστρέφοντας στην ΑΕΚ έπειτα από την σεζόν 2007/08, όταν είχε εργαστεί ως βοηθός προπονητή.

Ο Βαγγέλης Μάγειρας αγωνίζεται ως προπονητής από το 1986, έχοντας εργαστεί μεταξύ άλλων ως πρώτος προπονητής στο Μαρούσι, τον Δούκα, τον Ιωνικό Ν.Φ και την Λιβαδειά, αλλά και ως βοηθός σε ομάδες όπως ο Πανελλήνιος, ο Πανιώνιος, η ΕΘνική Γυναικών και ο Χολαργός.

Η μέρα πάντως περιελάμβανε και δεύτερη ανακοίνωση για την ΑΕΚ, η οποία τόνισε ότι θα λειτουργήσει και φέτος "Παιδική εξέδρα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Βασική προτεραιότητα της ΑΕΚ B.C. και την εφετινή επετειακή περίοδο είναι το Κλειστό του ΟΑΚΑ να γεμίζει με παιδιά. Στο πλαίσιο αυτό και η δημιουργία της "Παιδικής Εξέδρας", η οποία έχει εξελιχθεί σε θεσμό για τoν οργανισμό.

Στην πρεμιέρα της Basket League, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα. Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. καλεί ξανά τους υπευθύνους Ακαδημιών ή σχολείων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν αθλητές ή μαθητές τους στις επόμενες αναμετρήσεις του ΟΑΚΑ να επικοινωνήσουν με τον κο ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΡΟΝΗ (τηλ. 6938-751625).

Κατά τη νέα περίοδο, η "Παιδική Εξέδρα" θα βρίσκεται στον τομέα 136 και η πρόσβαση θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 27 του Κλειστού του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ B.C. παραμένει πάντα κοντά στα παιδιά. Γι’ αυτό και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο "μενού" των δραστηριοτήτων της θα συμπεριλαμβάνονται δράσεις για τους λιλιπούτειους φίλους της, happenings κλπ, με παρόντα τον Panda Pandou, αλλά και guest star τον Bombira".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ