Προσκύνημα στην Παναγία από τους "κιτρινόμαυρους"

Προσκύνημα στην Παναγία από τους "κιτρινόμαυρους"

Αντιπροσωπεία των παικτών και του επιτελείου της ΑΕΚ επισκέφτηκε την Κυριακή το μοναστήρι της "Κυράς της Ρούμελης", όπως είχε επίσης γίνει πριν από δύο χρόνια.

Τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό που είχαν την Κυριακή (27/8) με διαφορετικούς τρόπους. Αντιπροσωπεία των παικτών και του επιτελείου που βρίσκονται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας επισκέφτηκαν το μοναστήρι της "Κυράς της Ρούμελης", σε μία περιοχή που βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα μακριά από τη βάση της ομάδας.

Την αντιπροσωπεία περίμενε μια έκπληξη, καθώς ο Ηγούμενος Πάτερ Γεράσιμος προθυμοποιήθηκε να φιλοξενήσει και κάνει το τραπέζι στους "κιτρινόμαυρους".

Από πλευράς των παικτών το "παρών" έδωσαν οι Δημήτρης Μαυροειδής και Βασίλης Ξανθόπουλος. Παρόντες ήταν επίσης οι Ηρακλής Πατσόπουλος (επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου), Αναστάσιος Μάτσος (φυσιοθεραπευτής), Ριχάρδος Καμπόσος (φυσιοθεραπευτής), Γιώργος Σταθόπουλος (φροντιστής), Μάριος Ντολάκου (φροντιστής) και Γιώργος Νικολάου (διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ).

Photo Credits: AEK BC

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αχ, βαχ, Σαλάχ: Είδαμε ένα ματς της Αιγύπτου ανάμεσα σε Αιγύπτιους

Νιώσαμε Φαραώ στις τοποθεσίες Πυραμίδες και Κάιρο, παρακολουθώντας τον Ουάρντα να χορεύει τον Σουάρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24