ΑΕΚ

Προσέγγισε τον Ομόγκμπο η ΑΕΚ

Προσέγγισε τον Ομόγκμπο η ΑΕΚ
ISAIAH J. DOWNING

Για την απόκτηση του απόφοιτου του Κολεγίου του Κολοράντο Στέιτ, Εμάνουελ Ομόγκμπο, ενδιαφέρεται η ΑΕΚ. Έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές, ποιος ο ρόλος του Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ.

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να προχωρούν με αργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό τους, αφού θέλουν να είναι σίγουροι πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση. Όπως φαίνεται ωστόσο βρήκαν ήδη έναν παίκτη που ταιριάζει στα "θέλω" τους.

Για τον Εμάνουελ Ομόγκμπο (22 χρονών, 2.03 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ) ο λόγος, ο οποίος προτάθηκε και "άρεσε", με την ΑΕΚ να έχει προσεγγίσει ήδη τον παίκτη. Ο Ομόγκμπο, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Νιγηρία, είναι ένας πολύ αθλητικός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αποφοίτησε φέτος από το Κολέγιο του Κολοράντο Στέιτ, έχοντας την τελευταία του σεζόν 13.6 πόντους και 10.4 ριμπάουντ μέσο όρο με 34.8% στα τρίποντα.

Η "Ένωση" έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον εκπρόσωπο του παίκτη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για συμβόλαιο 1+1+1 χρόνια, με την προοπτική να δοθεί δανεικός τον πρώτο χρόνο. Η πλευρά του παίκτη ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα, αφού πρώτος στόχος του Ομόγκμπο είναι να προσπαθήσει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Για αυτόν ακριβώς το λόγο σκοπεύει να συμμετάσχει σε κάποιο Σάμερ Λιγκ, έχοντας ήδη στα χέρια του προτάσεις από ομάδες όπως οι Ορλάντο Μάτζικ, οι Ντιτρόιτ Πίστονς και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Δεδομένου βέβαια ότι από τις 7 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Λας Βέγκας ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Χήνας, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια συνάντηση εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ομόγκμπο ακολουθεί μία τραγική ιστορία, καθώς πριν μερικά χρόνια έχασε σε πυρκαγιά τους γονείς του και τα δυο ανίψια του ηλικίας 16 μηνών, με την αδελφή του να γλιτώνει από θαύμα, αφού πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού. Το γεγονός αυτό είχε συγκλονίσει τότε τις ΗΠΑ, που έκανε ολόκληρη εκστρατεία για να τον στηρίξει.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα VIDEO με τις καλύτερες φετινές του στιγμές στο Κολέγιο:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ