ΑΕΚ

Προς την έξοδο ο Σι, δεν πάει Γερμανία για τον αγώνα με την Μπαϊρόιτ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK -  OLIMPIJA LJUBLJANA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - OLIMPIJA LJUBLJANA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε μία κίνηση που μάλλον δείχνει τις διαθέσεις της ΑΕΚ σχετικά με την περίπτωσή του, ο Μπάντζα Σι αποκλείστηκε από την αποστολή που ταξίδεψε στην Γερμανία για τον αγώνα με την Μπαϊρόιτ.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Μπάντζα Σι βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός πλάνων στην ΑΕΚ, η οποία ψάχνει την αγορά για τον αντικαταστάτη του. Τώρα ήρθε και ο αποκλεισμός του από την αποστολή που ταξίδεψε στην Γερμανία για τον αυριανό αγώνα με την Μπαϊρόιτ (6/12, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για να ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα, αφού ο Γάλλος φόργουορντ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Με ένα σύντομο κείμενο η ανακοίνωσε τον αποκλεισμό του Σι από την αποστολή, χωρίς να αναφερθεί σε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Την θέση του στην 12αδα αναμένεται να πάρει ο Έντιν Άτιτς, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή ότι θα γίνει κάτι αντίστοιχο και στην Stoiximan.gr Basket League, αφού η ΑΕΚ εξακολουθεί να ψάχνει στην αγορά για περιφερειακό.

Όπως και να έχει πάντως, μετά και την τελευταία εξέλιξη, ο Σι μοιάζει αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολο να ξαναφορέσει την φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο παιχνίδι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ