ΑΕΚ

Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κέλσι Μπάρλοου

BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÏÓÖÐ (Eurokinissi Sports / ÊÁËËÉÁÑÁÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÏÓÖÐ (Eurokinissi Sports / ÊÁËËÉÁÑÁÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Στο χέρι της ΑΕΚ είναι η απόκτηση του Κέλσι Μπάρλοου. Διαβάστε τι συμβαίνει με τον πρώτο σκόρερ της Stoiximan.gr Basket League, που κράτησε τα Τρίκαλα στην κατηγορία.

Στα 26 του, μετά από την D-League, τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού μπάσκετ και τα Τρίκαλα, ο Κέλσι Μπάρλοου είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Ο Αμερικανός περιφερειακός των Τρικάλων, ο πρώτος σκόρερ της φετινής Stoiximan.gr Basket League, o παίκτης που κράτησε τους Θεσσαλούς στη μεγάλη κατηγορία, έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως την περίοδο 2016-2017 θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αν, λοιπόν, δεν υπάρξει κάτι που θα χαλάσει τον "γάμο" των δυο πλευρών, ο Μπάρλοου θα συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας και μάλιστα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ που θέλει να συνδυάσει τον στόχο του πρωταθλητισμού με νιάτα και ταλέντο.

Στο ματς του Α' Γύρου ο Μπάρλοου είχε σκοράρει 9 πόντους με 3/4 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 0/1 βολή, είχε τρία αμυντικά ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ένα μπλοκ σε 30 λεπτά συμμετοχής. Στον αγώνα του Β' Γύρου στο ΟΑΚΑ, πέτυχε 18 πόντους με 1/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 7/8 βολές, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ σε 34:40.

Ο Αμερικανός είναι πρώτος σκόρερ της Α1 σε σύνολο πόντων, πετυχαίνει 14 ανά αγώνα με 46% στα δίποντα, 28.4% στα τρίποντα και 67.5% στις βολές, μαζεύει 3.5 ριμπάουντ και μοιράζει 3.2 ασίστ ανά 32.5 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ