ΑΕΚ

"Πόρτα" της ΑΕΚ στη Βενέτσια για Έρικ

"Πόρτα" της ΑΕΚ στη Βενέτσια για Έρικ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βενέτσια προσέγγισε την ΑΕΚ για την αγορά του Μάικλ Έρικ, με την απάντηση της "Ένωσης" να είναι αρνητική. "Δεν τον δίνουμε" ανέφεραν οι "κιτρινόμαυροι" στην ιταλική ομάδα!

Κάτι το γεγονός πως δεν δείχνει να υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Γιούρι Ζντοβτς, κάτι το πολύ καλό όνομα που έχει δημιουργήσει στην Ιταλία, έφεραν τον Μάικλ Έρικ στο "στόχαστρο" της Βενέτσια. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Μάικ Μπράμου θέλει τον Νιγηριανό σέντερ προκειμένου για την ενίσχυση της φροντ λάιν της εν όψει των playoffs του πρωταθλήματος, πλην όμως η απάντηση που εισέπραξε από την "Ένωση" ήταν αρνητική.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής από το "ξανθό σκυλί" (σ.σ.: δεν χρησιμοποιήθηκε στον δεύτερο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει πρόθεση αποδέσμευσής του. " Δεν το συζητάμε καν", διεμήνυσαν άμεσα οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ στους ομολόγους τους της Βενέτσια, βάζοντας πρόωρο τέλος σε όποια σενάρια πήγαν να αναπτυχθούν για τον παίκτη, λίγες ώρες πριν τον "τελικό" με τον ΠΑΟΚ (27/4, 18:45) που θα δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε έναν εκ των δύο "δικεφάλων".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ