ΑΕΚ

Πολυτάρχου: "Από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι"

Πολυτάρχου: "Από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη νίκη της στη φετινή ΣΚΡΑΤΣ Basket League και ο Μιχάλης Πολυτάρχου εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Ένωση θα βελτιώνεται. "Ευχαριστώ" της διοίκησης στον κόσμο.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕΚ κατάφερε να συνδυάσει την, εντός έδρας, επιστροφή της στα "μεγάλα σαλόνια" του ελληνικού μπάσκετ με νίκη (77-64) εις βάρος του Πανιωνίου. Ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν στη νίκη των "κιτρινόμαυρων" ήταν ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Ο πολύπειρος γκαρντ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο Facebook και μεταξύ άλλων μίλησε για την κυριακάτικη νίκη της ομάδας του. "Σίγουρα υπάρχει μία ικανοποίηση. Ξεκινήσαμε με νίκη τους αγώνες μας εντός έδρας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό", ήταν τα πρώτα λόγια του, ο οποίος τόνισε ότι "το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν ένα ερωτηματικό, γιατί δεν ξέραμε με ποιο ρόστερ θα κατέβει και πως θα παίξει. Προχωράμε. Κάθε μέρα είμαστε όλο και καλύτεροι. Ελπίζω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του, λέγοντας "Παίζουμε με τις δύο καλύτερες –αυτή την στιγμή- ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Μόνο θετικά πράγματα μπορούμε να περιμένουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, όμως θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη".

Ενώ σχετικά με την παρουσία του κόσμου είπε: "Είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει πώς και πώς αυτούς τους αγώνες. Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που της αξίζει και θα αντιμετωπίσει ξανά ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ έχει συνηθίσει να δίνει τέτοια παιχνίδια. Άρα το γεγονός ότι ο κόσμος ανυπομονεί γι’ αυτούς τους αγώνες είναι υπέρ της ομάδας. Μας δίνει δύναμη. Γενικά ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε. Έτσι έγινε και με τον Πανιώνιο. Δεν γινόταν να χάσουμε αυτό το παιχνίδι έχοντας αυτό τον κόσμο στο πλευρό μας".

"Ευχαριστώ" στον κόσμο

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη δυναμική του παρουσία στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, αναμένοντας ανάλογη στήριξη και στη συνέχεια. Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χιλιάδες οπαδούς της για την δυναμική παρουσία τους, αλλά και για την κόσμια συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Θεωρούμε δεδομένο, ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα στηρίξουν θερμά και με την ίδια (κόσμια) συμπεριφορά την ομάδα και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος για να οδηγήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη «Βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ όσο το δυνατό ψηλότερα. Δύναμη της ΑΕΚ ήταν και παραμένει ο ΚΟΣΜΟΣ της.

Δεσμευόμαστε, ότι στις επόμενες αναμετρήσεις θα επιφυλάξουμε εκπλήξεις στους οπαδούς μας, σε ανταπόδοση της στήριξης διαρκείας προς την ομάδα και της προσπάθειας που καταβάλλουμε για να ξαναγίνει η «Βασίλισσα» ισχυρή σε όλα τα επίπεδα.

Η «Βασίλισσα» επέστρεψε…

ΥΓ. Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι: Αντισυμβαλλόμενος της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι η διοίκηση του ΟΑΚΑ και μόνο. Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει και θα σεβαστεί απόλυτα τις δεσμεύσεις, που απορρέουν από την -μεταξύ της διοίκησης του ΟΑΚΑ και αυτής- σύμβαση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ