ΑΕΚ

Πλήγμα στην ΑΕΚ με Χάρις

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ MANI XAΡIΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ MANI XAΡIΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο Μάνι Χάρις υπέστη ρήξη στο μεσομύιο διάφραγμα του δεξιού ορθού μηριαίου και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή, καθώς ο Μάνι Χάρις θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ο Αμερικανός γκαρντ, που ήρθε την Παρασκευή (06/10) στην Ελλάδα, είχε αποκομίσει ένα τραυματισμό στους τελικούς του κινεζικού πρωταθλήματος.

Το Σάββατο (07/10), ο Χάρις υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη στο μεσομύιο διάφραγμα του δεξιού ορθού μηριαίου. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τις αναμετρήσεις με Τρίκαλα (07/10), Άρη (14/10) και Ρέθυμνο (21/10) για την Stoiximan.gr Basket League, καθώς και τα παιχνίδια με Εστουδιάντες (10/10) και Βένετσια (17/10) για το Basketball Champions League.

Η ενημέρωση της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ:

Εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για -τουλάχιστον- 15 ημέρες τέθηκε ο Μάνι Χάρις.

Ο νέος Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σήμερα (07/10) σε μαγνητική τομογραφία στην Ευρωκλινική Αθηνών, όπου και διαγνώσθηκε, ότι υπέστη ρήξη στο μεσομύιο διάφραγμα του δεξιού ορθού μηριαίου. Δόθηκε εντολή και ακολουθεί άμεσα φυσιοθεραπευτικό πρόγραμμα.

Ο Χάρις είχε τραυματιστεί στη διάρκεια των Τελικών του κινεζικού Πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ