ΑΕΚ

Πήρε Μάρντι Κόλινς η ΑΕΚ

Πήρε Μάρντι Κόλινς η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μάρντι Κόλινς και ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την περιφερειακή της γραμμή.

Άλλη μια σπουδαία προσθήκη έκανε η ΑΕΚ, που ενέταξε στο δυναμικό της τον Μάρντι Κόλινς. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού συμφώνησε με την Ένωση, λέγοντας "όχι" στην πρόταση της Τόφας. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ήθελε -για προσωπικούς λόγους- να πάει στην Τουρκία (η απόφασή του είχε να κάνει και με τα τελευταία γεγονότα στην Πόλη) και η ελληνική ομάδα δεν έχασε την ευκαιρία.

Ο 32χρονος γκαρντ, λοιπόν, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη της ΑΕΚ. Ο Γιούρι Ζντοβτς ζήτησε την απόκτησή του, η διοίκηση έκανε πράξη την επιθυμία του και ο Μάρντι Κόλινς θα φορά τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Γαλλία με τα χρώματα της Στρασμπούρ, με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Eurocup και της LNB, δίχως όμως να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Πλέον η ΑΕΚ γίνεται πολύ δυνατή στην περιφέρεια, αφού εκτός του Μάρντι Κόλινς έχει ήδη αποκτήσει Μάικλ Ντίξον, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Κώστα Βασιλειάδη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, την ίδια ώρα που έχει ενισχυθεί και στη γραμμή των ψηλών με τους Τζαουάντ Ουίλιαμς και Τζος Όουενς.

Η απόκτηση του Μάρντι Κόλινς βέβαια στέλνει μήνυμα αποχώρησης στον Μαλίκ Χέρστον , ο οποίος δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Ένωση, αλλά πλέον δεν... χωρά σε αυτή. Το Sport24.gr έχει καταγράψει εδώ και καιρό τα δυσοίωνα μηνύματα που λαμβάνει από την επομένη της λήξης του πρωταθλήματος ο 29χρονος φόργουορντ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ