ΑΕΚ

Πετάει με Ανοσίκε η ΑΕΚ

Πετάει με Ανοσίκε η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Με τον Οντέκο Ανοσίκε στην αποστολή της η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη την Τετάρτη (7/10) στο νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα απουσιάσουνε οι τραυματίες Κάρτερ, Σάκοτα και Κατσίβελης.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη την Τετάρτη (7/10), στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας στην διάθεση της τον 24χρονο Νιγηριανό σέντερ (2.03 ύψος), Οντέκο Ανοσίκε, ο οποίος υπήρξε μέλος της Λαμποράλ Κούτσα.

Αντίθετα ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, Ντούσαν Σάκοτα και Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο Ανοσίκε βρίσκεται στην διάθεση του “Σάλε” από το πρωί της Δευτέρας (5/10) που έδωσε για πρώτη φορά το "παρών" στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Ωστόσο αυτό που απομένει για να ανακοινωθεί είναι μετά από την έκδοση του δελτίου του να λυθεί το συμβόλαιο με τον Ντάνιελ Όρτον.

Λογικά αυτό θα έχει γίνει σίγουρα μέχρι το τζάμπολ τού ραντεβού στη Nick Galis Hall, αν όχι και την Τρίτη (6/10), ώστε ο Ανοσίκε αν και θέλει χρόνο προσαρμογής να μπορέσει να δώσει το παρών προσφέροντας μία ακόμη λύση μέσα στις δύο ρακέτες.

Κι αν ο Νιγηριανός σέντερ είναι έτοιμος να προβάρει την φανέλα της ΑΕΚ ο Σάκοτα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ το απόγευμα του Σαββάτου θα έχει στην διάθεσή του τους δύο από τους τρεις τραυματίες τους. Και πιο συγκεκριμένα τους Κάρτερ και Σάκοτα, δεν θέλησε να ρισκάρει συμμετοχή τους για αύριο, σε αντίθεση με τον Κατσίβελη που θα μείνει σχεδόν έναν μήνα εκτός.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ