ΑΕΚ

Περιμένει το "νεύμα" του Κρόφορντ η ΑΕΚ

New Orleans Pelicans guard Jordan Crawford (27) plays in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Wednesday, Oct. 18, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Το όνομα του σούπερ σκόρερ Τζόρνταν Κρόφορντ έπεσε στο τραπέζι στην ΑΕΚ, με την "Ένωση" να εκφράζει το ενδιαφέρον της, περιμένοντας από τον Αμερικανό μία ένδειξη ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας ώστε να του καταθέσει πρόταση.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να "χτενίζει" την αγορά για να βρει έναν παίκτη για να κλείσει την περιφέρειά της. Μετά τον Τζέικομπ Πούλεν - ο οποίος έχει ακόμα υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα του Ιράν - τώρα ήρθε η ώρα και του Τζόρνταν Κρόφορντ (29 χρονών, 1.93 μέτρα, γκαρντ) να περάσει από το "μικροσκόπιο" της "Ένωσης".

Ο άλλοτε ΝΒΑερ γκαρντ εδώ και μερικές εβδομάδες είναι ελεύθερος, περιμένοντας μία πρόταση από το ΝΒΑ. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε την ΑΕΚ να βολιδοσκοπίσει την περίπτωσή του, περιμένοντας αρχικά να δει αν θα ενδιαφερόταν ο Αμερικανός γκαρντ να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Την δεδομένη στιγμή το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι φιλολογικό, αφού δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του Κρόφορντ, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόνο στις ΗΠΑ και την Κίνα, κάνοντας μερικά πολύ καλά συμβόλαια. Η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη και είναι πιθανό να χρειαστεί ένα πολύ μεγάλο ποσό για να ολοκληρωθεί. Ένα ποσό που δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι είναι διατεθειμένη να ξοδέψει η ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, οι "κιτρινόμαυροι" κοιτάζουν την περίπτωσή του, έχοντας παράλληλα τις κεραίες τους ανοιχτές μήπως προκύψει κάτι άλλο.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ