ΑΕΚ

Παύλος: "Τυχερός που ανήκω στην ΑΕΚ"

Παύλος: "Τυχερός που ανήκω στην ΑΕΚ"

Ο ομογενής γκαρντ/φόργουορντ Νίκολας Παύλος βρίσκεται από σήμερα (22/8) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ κι έδειξε ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στην "Ένωση" (PHOTOS).

Ο Νίκολας Παύλος αφίχθη σήμερα (22/8) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα και του τεχνικού τιμ της "Ένωσης" ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Ο 23χρονος Ελληνοαμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έδειξε ενθουσιασμένος από την προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΚ αλλά και να γνωρίσει από κοντά τη γη των παππούδων του. "Γνωρίζω κάποια πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ, και είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της" εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση στο aekbc.gr.

Πρόσθεσε, δε, πως: "Είμαι πανέτοιμος για τις προκλήσεις, που έχω μπροστά μου. Είδα ότι στην Ευρώπη βρισκόμαστε σε ένα δυνατό όμιλο με πολύ καλές ομάδες. Θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα και στις τρεις διοργανώσεις".

Μάλιστα έδειξε ενήμερος για αρκετούς συμπαίκτες του: "Γνωρίζω ποιος είναι ο Μαλίκ Χέρστον. Είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι δίπλα σε τέτοιους παίκτες. Περιμένω να μάθω πολλά απ’ αυτόν. Ξέρω, επίσης, και για τον Ουόρεν και για τον Όρτον". Το νέο απόκτημα της "Ένωσης" αναφέρθηκε στον Ντράγκαν Σάκοτα, με τον οποίο "Μιλήσαμε στο «summer camp» του Λας Βέγκας. Είναι ένας υπέροχος κόουτς και άνθρωπος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που είμαι παίκτης του".

Ο Νίκολας δεν μιλάει ελληνικά, κι όπως παραδέχτηκε: "Δεν ξέρω να μιλάω, αλλά κάποιες λέξεις ή εκφράσεις έχω μάθει, όπως είναι «καλημέρα», «καλησπέρα», «τι κάνεις;», «ευχαριστώ», «παρακαλώ». Θέλω πολύ να μάθω ελληνικά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την προοπτική να πάω να δω πού μεγάλωσαν οι παππούδες μου (σ.σ. Λεβίδι Αρκαδίας)".

Και κατέληξε λέγοντας: "Είμαι τυχερός που ανήκω σε ένα τόσο επιτυχημένο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Θα κάνω τα πάντα για να είναι ευτυχισμένοι οι οπαδοί μας και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει".

Παύλος: "Τυχερός που ανήκω στην ΑΕΚ"
Παύλος: "Τυχερός που ανήκω στην ΑΕΚ"
Παύλος: "Τυχερός που ανήκω στην ΑΕΚ"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ