ΑΕΚ

Πάτησε Ελλάδα ο Ντίξον

Πάτησε Ελλάδα ο Ντίξον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάικλ Ντίξον έφτασε στην Αθήνα και αναμένεται και αυτός να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ της ΑΕΚ κατέφτασε. Ο Μάικλ Ντίξον πάτησε Ελλάδα και έγινε ο τελευταίος παίκτης που θα ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο ταλαντούχος γκαρντ συμμετείχε με την Γεωργία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2017, οδηγώντας την ομάδα του στα τελικά της Διοργάνωσης, έχοντας 31 πόντους με 7 τρίποντα στον τελευταίο αγώνα κόντρα στο Μαυροβούνιο . Η έλευσή του κλείνει έτσι και επίσημα το παζλ της ΑΕΚ, αφού ο Ντίξον είναι ο τελευταίος εκ των τριών διεθνών της "Ένωσης" μετά τους Μίλαν Μιλόσεβιτς (Βοσνία) και Νίκολα Ιβάνοβιτς (Μαυροβούνιο) που ήρθε στην χώρα μας.

O Ντίξον αγωνίστηκε σε 5 αγώνες με την φανέλα της Γεωργίας, έχοντας 16.6 πόντους με 55.2% στα τρίποντα, 3.2 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Κατά την άφιξή του δήλωσε πως " ήταν μια μεγάλη σεζόν για μένα. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν", για να προσθέσει -απαντώντας σε ερώτηση για τους 31 πόντους που έβαλε κόντρα στο Μαυροβούνιο- πως " δούλεψα πάρα πολύ το σουτ μου όλο αυτό το διάστημα. Είναι αυτό που ξέρω να κάνω. Υπόσχομαι πως θα το βελτιώσω ακόμα περισσότερο και θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ. Θα είμαι έτοιμος".

Τέλος, αναφορικά με το τι γνωρίζει για την νέα ομάδα του, ανέφερε: " Είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλούς Έλληνες παίκτες, αλλά και κάποιους πολύ καλούς ξένους. Θέλω να μπω το συντομότερο δυνατό στο κλίμα της ομάδας και να αποκτήσω οικειότητα με το προπονητικό επιτελείο. Αυτό που μετρά είναι οι νίκες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ