ΑΕΚ

Παράσταση της ΑΕΚ στην κλήρωση των διαιτητών του ντέρμπι

Παράσταση της ΑΕΚ στην κλήρωση των διαιτητών του ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ειλημμένη είναι η απόφαση των ανθρώπων της ΚΑΕ ΑΕΚ να υπάρξει εκπροσώπηση της ομάδας στην επόμενη κλήρωση των διαιτητών στην ΚΕΔ, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (13/3, 17:00).

Ο εκνευρισμός στις τάξεις της ΚΑΕ ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Άρη, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, είναι έντονος κι αφορά στις αποφάσεις των διαιτητών. Οι "κιτρινόμαυροι" εξέφρασαν δημοσίως τα παράπονά τους για τους "γκρίζους" της αναμέτρησης, μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσαν , αλλά δεν πρόκειται να μείνουν εκεί.

Κι αυτό γιατί θα βρεθούν στην επόμενη κλήρωση των διαιτητών της ΚΕΔ, για τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής, στην οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι της "Ένωσης" με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, αφού υπάρχουν πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα των διαιτητών στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα το παιχνίδι του Nick Galis Hall.

Τιμά το παρελθόν της

Εξάλλου, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως σε ένα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη συμπλήρωση πενήντα (50) ετών από τη συμμετοχή του συλλόγου στο Final Four του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1966. Η σχετική ανακοίνωση:

" Η "Βασίλισσα" ΑΕΚ γιορτάζει. Συμπληρώνονται φέτος 50 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όπου το "παρών" έδωσε η "Ένωση".

Με την ευκαιρία των εκδηλώσεων και δράσεων, που έχουν προγραμματιστεί, η ΑΕΚ “εγκαινίασε” σήμερα (1/3) την επικοινωνία της με τους οπαδούς της με newsletter. Μέσω αυτής της διαδικασίας οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν πρώτοι τα σημαντικά νέα της ομάδας μας, ενώ θα συμμετέχουν και σε μια σειρά από προνόμια, κληρώσεις δώρων κλπ.

Η εκδήλωση για την επιτυχία της 30ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου 1966 (σε Μιλάνο και Μπολόνια) αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας. Παράλληλα, θα υπάρξουν κι άλλες δράσεις για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες.

Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί μπορεί να το πράξει άμεσα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (aekbc.gr), στην ειδική καταχώρηση της εγγραφής στο NEWSLETTER AEK BC".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ