ΑΕΚ

Παραμένει... αμφίβολος ο Χέρστον

Παραμένει... αμφίβολος ο Χέρστον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παραμονή του Μαλίκ Χέρστον εξακολουθεί να φαντάζει δύσκολη, με τον Γιούρι Ζντοβτς να έχει θέσει άλλες προτεραιότητες. Πως επηρεάζει τον σχεδιασμό της "Ένωσης" ο 29χρονος φόργουορντ.

Το ότι το μέλλον του Μαλίκ Χέρστον στην ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο δεν είναι κάτι που θα διαβάσετε για πρώτη φορά. Το Sport24.gr είχε αναφέρει προ δύο εβδομάδων το ενδεχόμενο "διαζυγίου" μεταξύ των δύο πλευρών , από τη στιγμή που ο Γιούρι Ζντοβτς δεν τον έχει στα πλάνα του.

Η μεταγραφική ενίσχυση των "κιτρινόμαυρων" έδειχνε άλλωστε κάτι τέτοιο, με το "ξανθό σκυλί" να προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός ακόμη περιφερειακού παίκτη, σε αντικατάσταση του 29χρονου φόργουορντ. Αυτή τη στιγμή άλλωστε το ρόστερ της ΑΕΚ περιλαμβάνει έξι ξένους παίκτες, αφού σε αυτό βρίσκονται οι Μίλαν Μιλόσεβιτς, Τζαουάντ Ουίλιαμς, Τζος Όουενς, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Μάικλ Ντίξον και Μαλίκ Χέρστον. Χώρια τους Έντιν Άτιτς και Φιλ Σκραμπ που δεσμεύονται επίσης με συμβόλαιο. Παρεμπιπτόντως, ο πρώτος δεν αποκλείεται να δοθεί εκ νέου δανεικός, την ώρα που ο δεύτερος οδεύει, επίσης, πρόσω ολοταχώς προς τη λύση του συμβολαίου του (σ.σ.: πέρσι είχε υπογράψει διετές, δηλαδή μέχρι το 2017).

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Μαλίκ Χέρστον είναι ο παίκτης που θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις των "κιτρινόμαυρων". Δίχως βιασύνη πάντως, αφού το ρόστερ έχει δομηθεί σε μεγάλο βαθμό. Το μόνο που μένει είναι να αποχωρήσει ο ίδιος, να αδειάσει μία θέση ξένου και εν συνεχεία να αποκτηθεί ένας ακόμη περιφερειακός παίκτης. Κάτι που έχει ζητήσει άλλωστε ο Γιούρι Ζντοβτς εδώ και αρκετό καιρό.

Όσο όμως, ο πρώην παίκτης των Σιένα και Γαλατάσαραϊ δεν βρίσκει κάτι αξιόλογο στο εξωτερικό, τόσο δυσκολεύει το θέμα για την ΑΕΚ. Γιατί μπορεί να "φορτωθεί" ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο (500.000 ευρώ) και έναν παίκτη που σε πρώτη φάση δεν δείχνει να πιστεύει ο προπονητής της.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα δεν πρόκειται να υπάρξουν σύντομα. Ο χρόνος δεν πιέζει πάντως την "Ένωση" κι αυτό είναι ένα από τα θετικά της υπόθεσης, αφού στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" είναι αποφασισμένοι να κάνουν όση υπομονή χρειαστεί έως ότου καταφέρουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους....

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ