ΑΕΚ

Παρά δύο... εκατό για την ΑΕΚ

Παρά δύο... εκατό για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατέκτησε το τρόπαιο στο "BSCA Take-Off Trophy", που διεξήχθη στις Βρυξέλλες, επικρατώντας στον τελικό του φιλικού τουρνουά της Σαρλερουά (98-91), με τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη (23π.) και Κέλσεϊ Μπάρλοου (22π.)

Στον απόηχο της ιστορίας με τον Κλιάντονι Έρλι , ο οποίος αποτελεί ήδη παρελθόν, η ΑΕΚ επικράτησε της Σαρλερουά (98-91) και κατέκτησε τον τίτλο στο "BSCA Take-Off Trophy", παρά τις απουσίες και τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην ομάδα.

Με τον Θανάση Παπαχατζή να κάθεται ξανά στην άκρη του πάγκου (σ.σ.: ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έμεινε στην Αθήνα γιατί γέννησε η γυναίκα του), οι "κιτρινόμαυροι" πήραν με άνεση τη φιλική νίκη και επιστρέφουν στη βάση τους, για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης (23π.) και Κέλσεϊ Μπάρλοου (22π.) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν επιθετικά για την ΑΕΚ, η οποία πήρε από νωρίς το προβάδισμα και δεν το έχασε, μέχρι το φινάλε.

Θυμίζουμε ότι στα δύο φιλικά που έδωσε η ΑΕΚ επί βελγικού εδάφους, δεν αγωνίστηκε ο Μάικ Γκριν, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Θανάσης Παπαχατζής δήλωσε: " Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι καλό, που κερδίσαμε και τα δύο ματς, διότι ως ΑΕΚ πρέπει να κερδίζουμε παντού. Από κει και πέρα η απόδοσή μας στο τουρνουά δεν ήταν αυτή, που θέλουμε. Είναι όμως φυσιολογικό. Είναι πολύ νωρίς. Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα σχετικά με το τι μπορούν να δώσουν οι καινούριοι παίκτες. Είμαστε στην κατεύθυνση του να γίνουμε ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Τα δεκάλεπτα: 18-31, 38-54, 64-73, 91-98.

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ (Λιντς): Λιμπέρτ 4 (1), Φούσεκ 7, Ιαροντσέβιτς 7 (1), Μάρνεγκρεϊβ 4, Τατλ 14, Τόμας 13 (3), Γκιμπς 17 (3), Γκόργκεμανς 6, Κάτιτς 2, Μαρσάντ 6, Γκραντ 11.

ΑΕΚ (Παπαχατζής): Ξανθόπουλος 2, Σάκοτα 14 (4), Μωραΐτης, Μπάρλοου 22 (4), Άτιτς, Αγραβάνης, Ρογκαβόπουλος, Τσαλμπούρης, Μαυροειδής 17, Τζέιμς 11 (1), Καμπερίδης 3, Ελονού 6, Λαρεντζάκης 23 (4).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ