ΑΕΚ

Παπαχατζής: "Πιο ανταγωνιστικοί, να παλέψουμε για τη νίκη"

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Θανάσης Παπαχατζής, δήλωσε πως η ΑΕΚ έχασε από τα δικά της λάθη στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης της Stoiximan.gr Basket League από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι η "Ένωση" στοχεύει στη νίκη στον δεύτερο αγώνα.

Η ΑΕΚ κόντραρε σε ακόμα ένα παιχνίδι τον Παναθηναϊκό φέτος. Όπως όμως και στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League, έτσι και στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς στο τέλος η "Ένωση" δεν άντεξε και ηττήθηκε.

Πάνω σε αυτό το γεγονός στάθηκε και ο Θανάσης Παπαχατζής, άμεσος συνεργάτης του τεχνικού της ΑΕΚ, Σωτήρη Μανωλόπουλου, μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ομάδας. " Το μεγαλύτερο πρόβλημα, στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν η δική μας απόδοση, με όλο τον σεβασμό που έχω στον αντίπαλο. Απλά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και μας κέρδισε. Πιστεύω, ότι μεγαλύτερη ευθύνη για το αποτέλεσμα έχει η δική μας απόδοση που δεν ήταν αυτή, που έπρεπε" δήλωσε αρχικά, για να συμπληρώσει στην συνέχεια ενόψει του αυριανού (14/5), δεύτερου αγώνα της σειράς:

"Έχουμε στο μυαλό μας να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Σε τέτοιου είδους αγώνες κερδίζεις ή χάνεις πρέπει να κάνεις αλλαγές. Εμείς την Πέμπτη δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και προσπαθούμε να το περάσουμε στους παίκτες αυτό. Θεωρώ, ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό σε ακόμα ένα ματς. Σκοπός μας είναι να εμφανιστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και αυτό μας δίνει ακόμα ένα σημαντικό κίνητρο, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και να παλέψουμε για τη νίκη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ