ΑΕΚ

Παπαντωνίου: "Να διατηρήσουμε το αήττητο"

Παπαντωνίου: "Να διατηρήσουμε το αήττητο"
INTIME SPORTS

Ο Νώντας Παπαντωνίου γράφει για το ματς κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του είναι να συνεχίσει το αήττητο στη διοργάνωση.

Το απόγευμα του Σαββάτου (28/11, 17:00) η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Άρη, στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο γκαρντ της "Ένωσης", Νώντας Παπαντωνίου, έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση, επισημαίνοντας πως στόχος της ομάδας του είναι να διατηρήσει το αήττητο.

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου στον ΕΣΑΚΕ:

"Να διατηρήσουμε το αήττητο

Όπως στις επιτυχίες, έτσι και στις αποτυχίες δεν έχουμε πολλά περιθώρια για σκέψη. Ο αγώνας με τη Γαλατασαράι ήταν πολύ σημαντικός για μας, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια αναμέτρηση στο Πρωτάθλημα, από την οποία «εν πολλοίς» εξαρτάται και η πορεία μας. Ξέρουμε,ότι ο Άρης έχει μια καλή ομάδα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Άρη. Αυτό προδίδει και η πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θεωρώ, ωστόσο, ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, που πάμε. Έχουμε δείξει χαρακτήρα ως ομάδα μέχρι στιγμής κι αποτελεί για μας αυτοσκοπό να διατηρήσουμε το αήττητο και παράλληλα, να ξεφύγουμε από τον αντίπαλό μας στη βαθμολογία.

Να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας, ότι θα κάνουμε και πάλι στο Πρωτάθλημα το καλύτερο δυνατόν. Θα εφαρμόσουμε τα όσα μας πουν οι προπονητές μας. Και με τη δική τους βοήθεια όμως, τη βοήθεια του κόσμου μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Ο κόσμος μας ήταν συγκλονιστικός στον αγώνα με τη Γαλατασαράι. Όλη η Ευρώπη είδε ή έμαθε ποιος είναι ο κόσμος μας. Νιώθουμε τυχεροί που ζούμε αυτές τις στιγμές. Και γι’ αυτόν και για την Ιστορία της ομάδας θα πράξουμε τα αυτονόητα.

Σας ευχαριστώ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ