ΑΕΚ

Πάντερ: "Όλα για το Κύπελλο"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΠΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΠΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ ο Κέβιν Πάντερ δήλωσε ότι θα τα δώσει όλα προκειμένου να μπορέσει η ΑΕΚ να κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό στις 17 Φεβρουαρίου.

Μπορεί να μετράει μόλις μερικές ώρες ως παίκτης της ΑΕΚ, αλλά ο Κέβιν Πάντερ φαίνεται ότι είναι ακλά διαβασμένος. Και φρόντισε να το δείξει αυτό στις πρώτες δηλώσεις του, αφού αναφέρθηκε στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό (17/2), δίνοντας το σύνθημα.

" Θα τα δώσω όλα για να πάρουμε το Κύπελλο. Είναι πολύ σπουδαίο που η ομάδα κατάφερε να βρίσκεται στον τελικό. Δεν μας φοβίζει τίποτα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος ξένος της ΑΕΚ, για να προσθέσει στην συνέχεια για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: "Είμαι παίκτης που μπορώ να σκοράρω και μου αρέσει να προσπαθώ να παίζω καλή άμυνα. Ο βασικός μου στόχος, είναι να κερδίζει η ομάδα μου".

Για τα συναισθήματά του που επιστρέφει στην Ελλάδα (πέρυσι είχε αγωνιστεί στο Λαύριο) για χάρη της ΑΕΚ και το τι ξέρει για τη νέα του ομάδα ο Αμερικανός δήλωσε:" Αισθάνομαι πολύ όμορφα, που επέστρεψα στην Ελλάδα και ακόμη περισσότερο που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ξέρω, ότι οι απαιτήσεις εδώ είναι ακόμη περισσότερες σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες μου και είμαι έτοιμος να αποδείξω τι αξίζω. Αντιμετώπισα φέτος την ΑΕΚ δύο φορές με τη Ρόζα και στο παρελθόν με το Λαύριο. Είναι αρκετά καλή ομάδα και είμαι έτοιμος να προσθέσω και εγώ τα δικά μου χαρακτηριστικά".

Για το αν έχει μιλήσει με τον κόουτς Σάκοτα και τι του είπε για τον ρόλο του: " Ναι, μίλησα με τον κόουτς Σάκοτα. Μου άρεσε ο τρόπος του και αυτά που μου είπε, ότι θέλει να κάνει στην ομάδα και δεν ήταν καθόλου δύσκολο να αποφασίσω . Αυτό που μου ζήτησε είναι να κάνω το παιχνίδι μου και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, με όποιον τρόπο μπορώ".

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ τέλος, τόνισε: " Θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι οπαδοί που αγαπάνε την ομάδα τους. Τους είδα στην Αθήνα, τους είδα και στην Πολωνία. Ανυπομονώ να παίξω γι’ αυτούς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ