ΑΕΚ

Ουόρεν: "Σφήνα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό"

Ουόρεν: "Σφήνα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό"

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ Κρις Ουόρεν βρίσκεται από σήμερα (23/8) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και δήλωσε ευλογημένος από την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί στην "Ένωση" (PHOTOS)!

Ο Κρις Ουόρεν αφίχθη σήμερα (23/8, 8:45) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα και του τεχνικού τιμ της "Ένωσης" ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Κρις Ουόρεν: Μικρός, αλλά θαυματουργός

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ εξήγησε πως η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη προοπτική στην καριέρα του και δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος.

- Πώς αισθάνεσαι που "πάτησες" Ελλάδα;

"Αισθάνομαι ευλογημένος, που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στην ΑΕΚ. Ελπίζω να διασκεδάσουμε παίζοντας μπάσκετ και να κερδίσουμε όσο περισσότερους αγώνες μπορούμε και να γράψουμε ιστορία".

- Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε τρεις διοργανώσεις. Πόσο ψηλά πιστεύεις, ότι μπορείτε να φτάσετε;

"Μου αρέσει πολύ να παίζω ανταγωνιστικό μπάσκετ. Μου αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός, η δυνατότητα να προσαρμοστείς σε τέτοιες συνθήκες και να κερδίζεις. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα ματς, μαθαίνεις από αυτά και γίνεσαι πάντα καλύτερος".

- Η ΑΕΚ έχει ιστορικά ως στόχο την κορυφή. Θεωρείς ότι είναι μακριά αυτή η ώρα;

"Όχι. Πιστεύω, ότι η ΑΕΚ μπορεί να μπει σφήνα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το πλάνο. Θα κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στόχος μας είναι να κερδίζουμε".

- Ήταν δύσκολη ή εύκολη η απόφασή σου να διαλέξεις την ΑΕΚ ως την επόμενη ομάδα της καριέρας σου;

"Ήταν πολύ εύκολη απόφαση. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, που επιπλέον συμμετέχει στην Ευρώπη, και σε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Είναι η μεγαλύτερη προοπτική στην καριέρα μου το να έλθω σε μία τέτοια ομάδα".

- Τι μπορούμε να περιμένουμε από εσένα την περίοδο, που έρχεται;

"Θα δώσω όσα περισσότερα μπορώ για να κερδίζουμε. Κι όπως ξαναείπα, αυτό είναι το κυριότερο: Να κερδίζουμε σε κάθε ματς και να το διασκεδάζουμε".

- Τι είναι αυτό, που κάνει το παιχνίδι σου διαφορετικό σε σχέση με άλλους πλέι μέικερ;

"Ξέρω να διαβάζω ένα παιχνίδι. Έχω την ικανότητα να αλλάξω ένα παιχνίδι αν χρειαστεί. Επίσης, μπορώ να βοηθήσω με τις ασίστ ή με το σκοράρισμα μου εφόσον μου ζητηθεί από την ομάδα".

- Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ;

"Ανυπομονώ πολύ να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος. Ελπίζω να διασκεδάσουν με το μπάσκετ, που θα παίξουμε".

- Την τελευταία φορά, που μιλήσαμε μας είχες πει πως θα ψάξεις στο «google» για να μάθεις περισσότερα πράγματα για την Ελλάδα. Τι έμαθες τελικά;

"Ναι… Έψαξα και είδα ότι η Ελλάδα είναι πανέμορφη και οι άνθρωποι χαμογελούν συνέχεια. Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη, και είναι κάτι που θέλω να ανακαλύψω από κοντά τους επόμενους μήνες".

Ουόρεν: "Σφήνα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό"
Ουόρεν: "Σφήνα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ