ΑΕΚ

Ουόρεν: "Εξαιρετική ευκαιρία η ΑΕΚ"

Ουόρεν: "Εξαιρετική ευκαιρία η ΑΕΚ"

Ο Κρις Ουόρεν δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ώστε να δείξει το ταλέντο του στην ΑΕΚ του Ντράγκαν Σάκοτα και επισήμανε πως περιμένει μια υπέροχη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την απόκτηση του Κρις Ουόρεν , ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να έλθει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στην "Ένωση".

Η συνέντευξη του 27χρονου γκαρντ στο aekbc.gr

Κρις, μετά την Αυστραλία και την "Adelaide 36ers", τη Ναντέρ και δύο χρόνια στην Τουρκία με την Ουσάκ έφτασε η ώρα να δείξεις το ταλέντο σου στην ΑΕΚ. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για τη νέα σελίδα στην καριέρα σου;

"Eίμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε ώστε να δείξω το ταλέντο μου. Κοιτάζω μπροστά για μία υπέροχη σεζόν, για έναν υπέροχο χρόνο".

Τι περιμένεις από τη νέα περίοδο;

"Περιμένω να διασκεδάσω παίζοντας για την ΑΕΚ. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό πράγμα. Να είμαστε όλοι χαρούμενοι, να διασκεδάζουμε και να κερδίζουμε τους αγώνες".

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το "ναι" στην ΑΕΚ;

"Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα. Έχει υπέροχο κόσμο και ανταγωνιστικούς αγώνες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη"

Θα είναι η πρώτη φορά, που θα έλθεις στην Ελλάδα;

"Ναι, θα είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Έχω ακούσει ότι είναι πανέμορφη χώρα".

Γνωρίζεις πράγματα για την χώρα μας;

"Δεν γνωρίζω και πολλά. Θα ψάξω όμως τώρα που με ρωτήσατε στο… Google και όταν έρθω θα είμαι έτοιμος".

Την χρονιά που μας πέρασε αντιμετώπισες την Γαλατασαράι στο τουρκικό πρωτάθλημα. Φέτος η ΑΕΚ θα την αντιμετωπίσει στο Eurocup. Ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτούς τους αγώνες;

"Το πλάνο είναι να κερδίσουμε την Γαλατασαράι. Είναι μια δυνατή αντίπαλος και ειδικά στην έδρα της. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι".

Πότε θα έρθεις στην Ελλάδα;

"Θα είμαι παρών στις 24 Αυγούστου, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Έχω δουλέψει πολύ αυτό το καλοκαίρι και ανυπομονώ να έρθω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ