ΑΕΚ

Νέο "όχι" της FIBA στην ΑΕΚ!

Νέο "όχι" της FIBA στην ΑΕΚ!

Η FIBA ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί ακόμα να εκδώσει δελτία στους νεοαποκτηθέντες παίκτες της, σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της!

Το Sport24.gr ενημέρωσε την Τρίτη (26/7) για το γεγονός ότι η "Ένωση" δεν μπορεί να εκδώσει ακόμη δελτία στους παίκτες που αποκτήθηκαν το εφετινό καλοκαίρι καθώς η ΕΟΚ δεν προχωρά στις σχετικές διαδικασίες ώστε οι αθλητές να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της σεζόν 2016-17.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τάχθηκε εξ αρχής στο πλευρό της Euroleague Basketball, δηλώνοντας συμμετοχή στο Eurocup της νέας σεζόν και όχι στο νεοσύστατο Basketball Champions League της FIBA. Έτσι, λοιπόν, η ΕΟΚ ενημέρωσε την πλευρά της "Ένωσης" πως μέχρι νεωτέρας δεν δύναται να εκδώσει τα δελτία από τη στιγμή που η FIBA δεν δίνει το "ΟΚ" προς αυτή την κατεύθυνση!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε σήμερα (28/7) την ΕΟΚ πως δεν πρέπει, επί του παρόντος, να βγάλει δελτία στους νέους παίκτες της ΑΕΚ ενώ η ελληνική Ομοσπονδία ενημέρωσε σχετικά τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Σταύρο Δουβή και τον τιμ μάνατζερ, Γιώργο Χήνα για τις προθέσεις της FIBA!

Συνεπώς, οι παίκτες που αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι από την ΑΕΚ δεν έχουν ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με την "Ένωση" να πληρώνει, ουσιαστικά, την πρόθεσή της να παίξει στο Eurocup!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ