ΑΕΚ

Οριστικά τέλος ο Ουίλμπεκιν

Οριστικά τέλος ο Ουίλμπεκιν

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν εξασφάλισε πολυετές συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να μπαίνει οριστικό τέλος στη διάθεση της ΑΕΚ να τον κρατήσει στα μέρη μας για έναν ακόμη χρόνο. Κοιτάζει αλλού πλέον η "Ένωση".

Μετά την παραμονή του Μαλίκ Χέρστον, η ΑΕΚ ήθελε να κρατήσει στο ΟΑΚΑ έναν ακόμη από τους στυλοβάτες της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος για τον Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος αποτελούσε το επόμενο "θέλω" του Ντράγκαν Σάκοτα, όσον αφορά τις ανανεώσεις.

Η περίπτωση του 24χρονου πλεϊμέικερ παρουσίαζε εξ αρχής δυσκολίες, οι οποίες γίνονταν διαρκώς περισσότερες από τη στιγμή που πραγματοποιούσε καλές εμφανίσεις στο Summer League του ΝΒΑ. Σήμερα (18/7) γράφτηκε μάλιστα ο επίλογος στις συζητήσεις των δύο πλευρών, αφού ο απόφοιτος του Florida εξασφάλισε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Όπερ και σημαίνει πως θα κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του να αγωνιστεί στον "μαγικό κόσμο", υποχρεώνοντας την ΑΕΚ να αναζητήσει αλλού τον βασικό της πλεϊμέικερ για την επόμενη χρονιά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ