ΑΕΚ

Όλα καλά με Λαρεντζάκη

Όλα καλά με Λαρεντζάκη

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο, πήγε στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις έδειξαν πως ο έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα. "Μάχη" να προλάβει το ματς με Εστουντιάντες.

Στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αριστερό αστράγαλο. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες και αποχώρησε από το παιχνίδι. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μάλιστα, πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο επικράτησε ανησυχία για την κατάσταση του, αλλά ύστερα από τις εξετάσεις που έκανε ο παίκτης, τα αποτελέσματα καθησύχασαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Το... σουβενίρ που αποκόμισε από την αναμέτρηση είναι ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Ο Έλληνας γκαρντ θα δώσει "μάχη" για να προλάβει το ματς με την Εστουντιάντες (10/10-19:30).

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε σήμερα (07/10) ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Ο διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ υπέστη μικρή διάσταση της αριστεράς κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης 1ου βαθμού στην αναμέτρηση με Τρίκαλα. Τέθηκε εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για δύο ημέρες και υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία.

Το ιατρικό επιτελείο κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου ο Γιαννούλης να προλάβει την αναμέτρηση με Εστουντιάντες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ