ΑΕΚ

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Χέρστον

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Χέρστον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαλίκ Χέρστον δεν ενθουσίασε πέρσι με την απόδοση του στην ΑΕΚ και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ομάδα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί το αν θα παραμείνει ή όχι στους "κιτρινόμαυρους".

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μαλίκ Χέρστον από το ρόστερ της ΑΕΚ, καθώς ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν ενθουσίασε με την απόδοση του στην περασμένη σεζόν, παρουσιάζοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα, μη καταφέρνοντας να κάνει την διαφορά στο παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων".

Ο Μαλίκ Χέρστον έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για την ερχόμενη σεζόν, αλλά η παραμονή του στο ρόστερ δεν είναι δεδομένη. Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί το αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ήρθε στην 'Ένωση" την σεζόν 2014/2015, μαζί με τους Ποπς Μενσά-Μπονσού και Καρλ Ίνγκλις, σε μία μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης να ενισχύσει δυναμικά το ρόστερ.

Την περασμένη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μαλίκ Χέρστον είχε μέσο όρο 8.7 πόντους(62.4% στα δίποντα, 39.6% στα τρίποντα, 72.5% στις βολές),2.7 ριμπάουντκαι1.8 ασίστ. Στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει από το ρόστερ ο πρώην παίκτης των Σιένα και Αρμάνι Μιλάνο, η ΑΕΚ θα ψάξει τον αντικαταστάτη του με έναν παίκτη υψηλού επιπέδου.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στις επόμενες μέρες θα επισημοποιηθεί το "διαζύγιο" της ΑΕΚ με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη , καθώς ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο για προσωπικούς λόγους, κάτι που έγινε σεβαστό από την διοίκηση των "κιτρινόμαυρων".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ