ΑΕΚ

Όλα ανοιχτά για Δίπλαρο

Όλα ανοιχτά για Δίπλαρο
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Δίπλαρος βρέθηκε σήμερα (11/8) στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να απολογηθεί με αφορμή δηλώσεις που έκανε στην "Εφημερίδα των Συντακτών". Συνεδριάζει η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων". Όλα τα ενδεχόμενα "ανοιχτά" στην υπόθεση του 18χρονου πλεϊμέικερ.

Αν υπάρχει κάτι που απασχολεί εντόνως τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες, αυτό είναι η υπόθεση του Νίκου Δίπλαρου. Η μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ήρθε για να... γλυκάνει ελαφρώς τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά το μείζον θέμα που απασχολεί δεν είναι άλλο από αυτό του 18χρονου πλεϊμέικερ.

Οι δηλώσεις που έκανε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" ήταν άλλωστε αρκετές για να ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των οργανωμένων φίλων της "Ένωσης", την ώρα που ακόμη κι ο αρχηγός της έσπευσε να πει την άποψή του για το θέμα. Ο Ντούσαν Σάκοτα τόνισε μέσω των social media να επισημάνει πως " η ΑΕΚ δεν είναι ταξί για κανέναν ". Αυτό που μετράει όμως, είναι η απόφαση της διοίκησης.

Γι αυτόν τον λόγο, στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι υψηλόβαθμα στελέχη της "Βασίλισσας", όπως οι Μάκης Αγγελόπουλος (μεγαλομέτοχος), Αλέξης Αλεξίου (πρόεδρος ΚΑΕ ΑΕΚ), Σταύρος Δουβής (αντιπρόεδρος ΚΑΕ ΑΕΚ), Χάρης Κουτάς (μέτοχος), Γιώργος Νικολάου (Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ) και Γιώργος Χήνας (τιμ μάνατζερ). Απέναντί τους είχαν τον 18χρονο πλεϊμέικερ και τους γονείς του (σ.σ.: δεν τον συνόδευσε ο ατζέντης του), προκειμένου να τους εξηγήσει τι εννοούσε και να απολογηθεί για όσα του καταλογίστηκαν.

Μετά την αποχώρηση του αθλητή (και των γονέων του), η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" συνέχισε να συσκέπτεται για το θέμα, δίχως να έχει παρθεί κάποια απόφαση. Κι αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως τούτη την ώρα, δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Από την παραμονή του στο ρόστερ, μέχρι τη διακοπή του συμβολαίου, έως τον δανεισμό του σε άλλη ομάδα. Όπως και να έχει, οι ανακοινώσεις από την πλευρά της ΚΑΕ ΑΕΚ θα αργήσουν λίγο ακόμη, προφανώς γιατί οι διοικούντες τον σύλλογο θέλουν να "ζυγίσουν" όλα τα ενδεχόμενα και να μην προβούν σε σπασμωδικές κινήσεις.

Είχαμε επισημάνει άλλωστε από την πρώτη στιγμή που "έσκασε" το θέμα, πως στην "Ένωση" δεν επρόκειτο να λειτουργήσουν εν θερμώ ...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ