ΑΕΚ

Οι τιμές για τα εισιτήρια που εξασφάλισε η ΑΕΚ για την ρεβανς με την Στρασμπούρ

ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE BASKET (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE BASKET (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την Στρασμπούρ για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League, ξεκαθαρίζοντας ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Από χθες (19/3) ήταν γνωστό ότι η ΑΕΚ θα έχει 300 φιλάθλους στο πλευρό της στον αγώνα-ρεβάνς με την Στρασμπούρ για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League στις 4 Απριλίου. Τώρα έγιναν γνωστές και οι τιμές των εισιτηρίων μέσω ανακοίνωσης της "Ένωσης".

Όπως λοιπόν έκαναν γνωστό οι "κιτρινόμαυροι", τελικά εξασφάλισαν 302 εισιτήρια, τα οποία χωρίζονται σε δύο κατηγορίες τιμών: Αυτή των 14 ευρώ για τις απλές θέσεις και των 132 ευρώ για τις θέσεις VIP με πρόσβαση στο VIP Lounge του γηπέδου της Στρασμπούρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» θα «γιορτάσει» το «Χρυσό Ιωβηλαίο» από την κατάκτηση του «Καλλιμαρμάρειου» Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης, στο Στρασβούργο, την Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 20:30 (ώρα Γαλλίας).

Η «Βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προημιτελικό του BCL τη Στρασμπούρ και θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, ο οποίος και θα της δώσει την αναγκαία ώθηση για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι θα έχει στη διάθεση των οπαδών της 302 εισιτήρια, τα οποία διασφαλίστηκαν (την 19/03) από τη Στρασμπούρ, με τιμές δύο κατηγοριών (14 ευρώ για τις απλές θέσεις, και 132 ευρώ για θέσεις VIP με πρόσβαση στο Vip Lounge του Rhenus Sport της αλσατικής μεγαλούπολης).

Όποιος επιθυμεί να παραλάβει εισιτήριο, είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό, καλείται να επικοινωνήσει με το Γραφείο Οperation της ΑΕΚ B.C., στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (τηλ. 210-6896793), καθημερινά από 10:30 – 18:00, ή διαδικτυακά στη διεύθυνση [email protected].

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ