ΑΕΚ

Οι "κιτρινόμαυρες" πρεμιέρες

Οι "κιτρινόμαυρες" πρεμιέρες

Ο Μαλίκ Χέρστον πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ και το Sport24.gr θυμίζει τι έκαναν οι παίκτες που αποκτήθηκαν εντός της φετινής σεζόν για την Ένωση.

Αλλιώς ξεκίνησε τη σεζόν και αλλιώς συνεχίζει η ΑΕΚ. Η Ένωση δεν έκανε ούτε μία, ούτε δύο αλλά πέντε μεταγραφές με σκοπό να δυναμώσει το ρόστερ της. Απέναντι στον Κόροιβο Αμλιάδας έκανε ντεμπούτο ο Μαλίκ Χέρστον και ευκαιρίας δοθείσης, ας δούμε τι έκαναν τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας στο δικό τους ντεμπούτο με τα "κιτρινόμαυρα".

Καρλ Ίνγκλις

Ο πρώτος -χρονικά- παίκτης που ήρθε στην ΑΕΚ της νέας εποχής έκανε ντεμπούτο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 3 Νοεμβρίου. Η Ένωση δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς ηττήθηκε με 62-81, με τον Καναδό φόργουορντ να έχει 9 πόντους (3/7 δίποντα, 1/6 τρίποντα) 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 τάπα, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 23 αγωνιστικά λεπτά.

Τόμας Ντελινινκάιτις

Ο Λιθουανός γκαρντ ήρθε στην ομάδα ως αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Κάιλς. Έκανε πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου απέναντι στον Πανελευσινιακό, στο κλειστό της Γούβας, στην ήττα με 81-72. Στο παιχνίδι εκείνο ο έμπειρος άσος μέτρησε 10 πόντους (0/1 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 4/6 βολές), 4 ασίστ και 2 λάθη σε 18 λεπτά.

Γιάννης Αθηναίου

Καθώς οι μέρες -και οι αγωνιστικές- περνούσαν η Ένωση, με τον Μάκη Αγγελόπουλο στην διοικητική της ηγεσία, δυνάμωνε ακόμα περισσότερο αγωνιστικά. Το νέο "κιτρινόμαυρο" χτύπημα ήταν ο Γιάννης Αθηναίου. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε ντεμπούτο στις 6 Δεκεμβρίου απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Άρη. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό (ήττα με 86-75), με τον Αθηναίου να έχει 8 πόντους (1/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 λάθη σε 25 λεπτά.

Ποπς Μενσά Μπονσού

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε το ντεμπούτο του Ποπς Μενσά Μπονσού με τη φανέλα της ΑΕΚ δείχνει πως ο Βρετανός θα έχει λαμπρή πορεία στην ομάδα. Στις 28 Δεκεμβρίου ο πρώην παίκτης της Γαλατασαράι φόρεσε για πρώτη φορά την "κιτρινόμαυρη" στολή στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα πήρε τη νίκη με 85-77. Ο Μενσά Μπονσού, από την πλευρά του ήταν εντυπωσιακός, έχοντας 23 πόντους (10/15 δίποντα, 3/8 βολές), 15 ριμπάουντ, 1 τάπα, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 37 λεπτά.

Μαλίκ Χέρστον

Ο άλλοτε παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο και της Γαλατασαράι είναι ο τελευταίος παίκτης που ενισχύει τους "κιτρινόμαυρους". Στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας (24/01) πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση. Ο Αμερικανός συνδύασε τη νίκη 76-67 με 11 πόντους (5/9 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 1/3 βολές), 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 τάπες και 2 κλεψίματα σε 31 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ