ΑΕΚ

Οι φάσεις για τις οποίες έκανε ένσταση η ΑΕΚ

Οι φάσεις για τις οποίες έκανε ένσταση η ΑΕΚ
CHAMPIONSLEAGUE.BASKETBALL

Η ΑΕΚ έχασε με 73-80 στην έδρα της Μπαϊρόιτ, με τους ανθρώπους της Ένωσης να καταθέτουν ένσταση για δύο φάσεις στα τελευταία λεπτά, στις οποίες θεωρούν ότι υπήρξαν διαιτητικά λάθη κι επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ υποχώρησε στο 3-4 στον γ' όμιλο του Basketball Champions League μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μπαϊρόιτ ( 73-80 ), με τους ανθρώπους της ομάδας να καταθέτουν ένσταση για δύο φάσεις στις οποίες θεωρούν ότι υπήρξαν διαιτητικά λάθη, με αποτέλεσμα η πλάστιγγα να γείρει υπέρ της γερμανικής ομάδας.

Αμφότερες έγιναν στα τελευταία λεπτά. Συγκεκριμένα, 3'04'' πριν από το φινάλε ο Βαχάλσκι ευστόχησε σε μακρινό σουτ κάνοντας το 74-63, με το replay να δείχνει πως ο παίκτης της Μπαϊρόιτ πατούσε τη γραμμή του τριπόντου, επομένως το καλάθι θα έπρεπε να μετρήσει ως δίποντο.

Ακόμα, 1'15'' πριν από το τέλος, οι διαιτητές έδειξαν πως η μπάλα βγήκε εκτός παρκέ από τα χέρια του Ξανθόπουλου, με το σκορ στο 75-69 υπέρ της γερμανικής ομάδας, ωστόσο στην ΑΕΚ θεώρησαν πως ο παίκτης της Μπαϊρόιτ είχε πατήσει την πλάγια γραμμή.

Στη συγκεκριμένη φάση οι οι Ντούσαν Σάκοτα και Βασίλης Ξανθόπουλος ζήτησαν επίμονα το instant replay αλλά οι διαιτητές το αρνήθηκαν.

Photo Credits: championsleague.basketball

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ