ΑΕΚ

Οι ευχαριστίες της ΑΕΚ για το Final Four των Νέων

ΕΣΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-21 / ΑΕΚ - ΔΟΥΚΑΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΣΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-21 / ΑΕΚ - ΔΟΥΚΑΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) G4PHOTOS

Με την σεζόν να έχει ολοκληρωθεί για τα τμήματα υποδομής η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν ώστε να διοργανωθεί επιτυχία το Final Four των Νέων.

Μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες στις μικρές ηλικίες ολοκληρώθηκε ιδανικά για την ΑΕΚ, που κατέκτησε δύο Πρωταθλήματα (Β' Κατηγορίας ΕΣΚΑ με τους Παίδες και των Νέων), ενώ μπήκε και στην 4αδα με την ομάδα Εφήβων.

Με την χρονιά να έχει ολοκληρωθεί λοιπόν, η "Ενωση" ευχαρίστησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης όλους αυτούς που συμμετείχαν, έμμεσα ή άμεσα στην διεξαγωγή του Final Four των Νέων της ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η αγωνιστική περίοδος για τα Τμήματα Υποδομής Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ B.C. oλοκληρώθηκε. Και ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου στο Πρωτάθλημα Νέων της ΕΣΚΑ.

Η ΑΕΚ B.C. και η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το Δήμο Κηφισιάς, τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», Αχιλλέα Κουρέπη, αλλά και τους εξαίρετους συνεργάτες τους για την ευγενική παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου (Ζηρινείου Α’) για τη διεξαγωγή του Φάιναλ Φορ του Πρωταθλήματος Νέων.

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής για τη διακριτική παρουσία τους και διασφάλιση της ομαλότητας στη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς της ΑΕΚ, που με ευπρέπεια στήριξαν την προσπάθεια των Νέων μας το αγωνιστικό διήμερο, αλλά και τους φίλους όλων των διαγωνιζομένων ομάδων, που έδωσαν το «παρών» στο Κλειστό της Κηφισιάς δημιουργώντας συνθήκες γιορτής του μπάσκετ.

Τέλος, ευχαριστούμε το Δ.Σ. της ΕΣΚΑ για την συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, αλλά και τον σεβασμό που επέδειξαν επί ένα χρόνο τα μέλη του προς την ΑΕΚ, η οποία εδώ και καιρό έχει θέσει τις βάσεις της αναδημιουργίας όλων των αγωνιστικών Τμημάτων.

Αυτονόητο, ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, όπερ σημαίνει το επόμενο διάστημα η ΑΕΚ B.C. θα καταθέσει προς την Ένωση τις προτάσεις-παρατηρήσεις της, που αφορούν στη διεξαγωγή των οικείων Πρωταθλημάτων.

Η δική μας δουλειά συνεχίζεται. Για να βελτιωθούμε και εμείς. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με το νέο οργανόγραμμα των Τμημάτων Υποδομής, στο οποίο αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει ο Νίκος Χατζής.\

Παράλληλα, ανοικτή παραμένει η Ακαδημία (ΑΕΚ B.C. Αcademy Dragan Sakota), οι δραστηριότητες της οποίας θα ολοκληρωθούν για την περίοδο 2016-2017 το πρώτο εικοσαήμερο του Ιουνίου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ