ΑΕΚ

Ο Χάντερ στη θέση του Ελόνου

Ο Χάντερ στη θέση του Ελόνου

Ο Βινς Χάντερ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (27/1, 16:30), καθώς πήρε την θέση του Τσινεμέλου Ελόνου στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ στην Stoiximan.gr Basket League.

Ο Βινς Χάντερ ήταν στη δωδεκάδα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Στρασμπούρ για το Basketball Champions League, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ντράγκαν Σάκοτα και το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα αναμένεται να γίνει στο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα (27/1, 16:30) για την 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η ΑΕΚ δήλωσε στο ρόστερ της στην Stoiximan.gr Basket League τον Αμερικανό σέντερ πραγματοποιώντας την πρώτη από τις τρεις αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει στον β' γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού πήρε την θέση του λαβωμένου Τσινεμελού Ελόνου, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Ένωση.

Ο Τσινεμελού Ελόνου μάλιστα την Παρασκευή (26/1) πέρασε από την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε καθαρισμό της άρθρωσης του αριστερού γονάτου. Η επέμβαση, όπως ενημέρωσαν οι "κιτρινόμαυροι", έγινε από τον Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής της "Ευρωκλινικής Αθηνών", Ηρακλή Πατσόπουλο και ήταν επιτυχής, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας παίκτη υπολογίζεσται στις τρεις με πέντε εβδομάδες.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ σημείωσε τη σημασία που παρουσιάζει η αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για την ομάδα του: "Το δύσκολο πρόγραμμα με τα εκτός έδρας ματς συνεχίζεται. Το αυριανό με τα Τρίκαλα είναι το πέμπτο μέσα στον Ιανουάριο. Ξέρουμε, ότι όπου και να παίξουμε στόχος μας είναι η νίκη. Aυτό που θέλουμε και πρέπει να κάνουμε είναι ν’ αλλάξουμε την εικόνα μας στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος. Το εύκολο πρόγραμμα, που έχουμε στη συνέχεια ίσως μας βοηθήσει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από κάποια ματς, που χάσαμε στο παρελθόν. Όσο αφορά στο αυριανό ματς, πιστεύω, ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να κερδίσουμε. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ