ΑΕΚ

Ο Τάιλερ Ρόμπερσον εν δράσει

Ο Τάιλερ Ρόμπερσον εν δράσει
AP PHOTO/KEITH SRAKOCIC

Η ΑΕΚ ενίσχυσε την φροντ λάιν της με την απόκτηση του Τάιλερ Ρόμπερσον. Δείτε τον νέο φόργουορντ - σέντερ της Ένωσης εν δράσει.

Ο Τάιλερ Ρόμπερσον θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό της ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του . Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ - σέντερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι με την απόκτησή του ενίσχυσαν την φροντ λάιν τους, καθώς ο Ρόμπερσον μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στο "5", όσο και στο "4".

Ο Ρόμπερσον την τελευταία του σεζόν στο Syrαcuse είχε μέσο όρο 5,2 πόντους και 4,8 ριμπάουντ, αλλά οι εμφανίσεις του δεν αποδείχθηκαν αρκετές για επιλεχθεί στο NBA Draft. Ο Αμερικανός, όμως, δεν το έβαλε κάτω και η σεζόν 2017-18 τον βρήκε να αγωνίζεται στην G-League με τα χρώματά των Agua Caliente Clippers.

Ο Ρόμπερσον μέτρησε 45 συμμετοχές με μέσο όρο 10,2 πόντους, 7 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ 0,6 κλεψίματα, 0,5 τάπες και 1,1 λάθη και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κάνει τα πρώτα του βήματα στην Ευρώπη. Ο Ρόμπερσον δεν φοβάται να βάλει το σώμα του στη... μάχη, έχει έφεση στο ριμπάουντ, έχει καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι, καθώς παίρνει καλές θέσεις, τρέχει γρήγορα το γήπεδο και στα videos που ακολουθούν, μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα κατορθώματά του στην G-League.

AP Photo/Keith Srakocic











TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ