ΑΕΚ

Ο Σάκοτα κρίνει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ

Ο Σάκοτα κρίνει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ
EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αναμένεται σύντομα να έχει συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ για να συζητήσουν υπό ποιο πρίσμα θα συνεχιστεί η συνεργασία τους. Τι ισχύει για Πρίφτη, Ζούρο και ξένο τεχνικό.

Εχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την ολοκλήρωση της σεζόν για την ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό της από τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League και με εξαίρεση την συμφωνία με τον Χάρη Γιαννόπουλο δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη . Αυτό πάντως ενδέχεται να αλλάξει σύντομα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ντράγκαν Σάκοτα αναμένεται λογικά να έχει μία συζήτηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και τον Μάκη Αγγελόπουλο προκειμένου να συζητήσουν υπό ποιο πρίσμα θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Αν αποφασιστεί να παραμείνει ο έμπειρος τεχνικός στον πάγκο της ομάδας, τότε θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν. Αν αλλάξει ο ρόλος του τότε η ΑΕΚ θα βάλει μπροστά τις διαδικασίες για να βρει νέο προπονητή. Η αλήθεια πάντως είναι ότι έχει ήδη γίνει η σχετική προεργασία σε αυτό τον τομέα, με αρκετά ονόματα να έχουν προταθεί ήδη από τους μάνατζερ.

Τα ονόματα των Δημήτρη Πρίφτη και Ηλία Ζούρου είναι μεταξύ των προπονητών που έχουν προταθεί, ενώ στην λίστα υπάρχουν και ονόματα ξένων προπονητών. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στην περίπτωση του πρώτου τα δεδομένα ορίζει αρχικά η Ούνικς Καζάν, η οποία και έχει το δικαίωμα να επεκτείνει το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο (είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνων το περασμένο καλοκαίρι) μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Στην ΑΕΚ δεν βιάζονται αυτή τη στιγμή, ωστόσο είναι σίγουρο ότι σιγά-σιγά θα ανεβάσουν στροφές. Μέχρι πάντως να κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει υπάρξει "πάγωμα" τόσο στις συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων, όσο και στην αναζήτηση παικτών.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ