ΑΕΚ

Ο Σάκοτα καλωσόρισε τον 16χρονο Τίγκα στην ΑΕΚ

Ο Σάκοτα καλωσόρισε τον 16χρονο Τίγκα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προέβη σε μία κίνηση με γνώμονα το μέλλον και απέκτησε τον 16χρονο Φίλιππο Τίγκα, τον οποίο ο Ντράγκαν Σάκοτα υποδέχθηκε στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ.

Η ΑΕΚ προέβη στην απόκτηση του Φίλιππου Τίγκα, ο οποίος θα ενταχθεί στην εφηβική της ομάδα. Ο 16χρονος γκαρντ (1.82 μ.) συνοδευόμενος από την οικογένειά του και τον προπονητή του Αστέρα Μέσης Γειτονιάς Λεμεσού, Σωκράτη Λαμάρη βρέθηκε την Τρίτη (19/6) στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης" και παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα υπέγραψε το συμβόλαιό του. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για 2+3 χρόνια και όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ο Τίγκας αρχικά θα ενταχθεί στην ομάδα Εφήβων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

"Η ΑΕΚ Β.C. εξακολουθεί να επενδύει στο μέλλον της.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι απέκτησε σήμερα (19/06) τον Φίλιππο Τίγκα (2002, 1μ.82), ο οποίος αγωνίζεται στην Εθνική Κύπρου. Ο διεθνής γκαρντ (με ελληνικό διαβατήριο) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+3 ετών και θα συμμετέχει καταρχήν στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Πρωταθλήτριας Εφήβων ΕΣΚΑ.

Το νεαρό και την οικογένειά του υποδέχτηκε στα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C., στο Νέο Ηράκλειο, ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Παρών και ο προπονητής του Αστέρα Μέσης Γειτονιάς Λεμεσού, Σωκράτης Λαμάρης, ο οποίος παρέδωσε στον προπονητή της Ομάδας Ανδρών και τεχνικό διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής της «Βασίλισσας» αναμνηστική φανέλα της Ομάδας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ