ΑΕΚ

Ο Μπουρούσης φέρνει τον Ανοσίκε στην ΑΕΚ

Ο Μπουρούσης φέρνει τον Ανοσίκε στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ψάχνει για σέντερ, με την περίπτωση του Όου Ντι Ανοσίκε να βρίσκεται στο προσκήνιο. Πως εμπλέκεται ο Γιάννης Μπουρούσης στη μεταγραφή του 24χρονου φόργουορντ/σέντερ.

Άπαξ κι ο Ντάνιελ Όρτον ξεπέρασε (πολύ) τα όρια στο "Πέτρος Οικονομάκης", οι διοικούντες την ΑΕΚ είχαν πάρει την απόφασή τους , μετά τη σχετική εισήγηση του Ντράγκαν Σάκοτα. Η Ένωση θα έβγαινε στην αγορά για να αναζητήσει έναν νέο σέντερ, με την περίπτωση του Όου Ντι Ανοσίκε να είναι αυτή που ξεχώρισε.

Για την ακρίβεια, οι "κιτρινόμαυροι" δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ για να καταλήξουν στον 24χρονο φόργουορντ/σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα. Βλέπετε, η περίπτωσή του είχε εξεταστεί ενδελεχώς νωρίτερα το καλοκαίρι, πριν αποκτηθεί ο Ντάνιελ Όρτον. Γιατί προτιμήθηκε ο δεύτερος; Επειδή ο νυν παίκτης των Βάσκων θεωρήθηκε "κοντός" για τη θέση "5", με βάση αυτά που είχε στο μυαλό του ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Πλέον όμως, και με τα περιθώρια να είναι στενά, η ΑΕΚ αποφάσισε να επιστρέψει και να χτυπήσει την πόρτα του. Βέβαια για να έχει ελπίδες απόκτησής του (οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί ακόμη κι εντός της ημέρας), χρειάστηκε η "παρέμβαση" του Γιάννη Μπουρούση. Η μεταγραφή του διεθνούς σέντερ στην ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δημιούργησε συνωστισμό στη φροντ λάιν, με αποτέλεσμα να πρέπει να "κοπεί" ένας. Κι ο Όου Ντι Ανοσίκε ήταν αυτός που την "πλήρωσε".

Ο Μπουρούσης φέρνει τον Ανοσίκε στην ΑΕΚ

Τι είπε ο παράγοντας της Λαμποράλ Κούτσα; " Δεν υπάρχει πλέον χώρος γι αυτό κι αναζητούμε τρόπο να τον αποδεσμεύσουμε. Είναι απόφαση της ομάδας. Δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή στο Μόσχα (σ.σ.: για το Gomelsky Cup). Είναι θέμα της ομάδας να βρει λύση τις επόμενες ημέρες για να μείνει ελεύθερος", για να προσθέσει πως " δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Δεν εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση στην προετοιμασία, με αποτέλεσμα να μην ικανοποιήσει".

Κι έτσι, έγινε το... ντόμινο που μπορεί να τον φέρει στην "αγκαλιά" της ΑΕΚ. Απογοήτευσε στη Λαμποράλ Κούτσα, αποκτήθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, κι από εκεί (ξανα)βρέθηκε στον δρόμο της ΑΕΚ. Κι όλα αυτά μέσα σε μερικές ημέρες, ελέω των πειθαρχικών παραπτωμάτων του Ντάνιελ Όρτον . Παρεπιμπτόντως, γίνονται προσπάθειες να τελειώσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (7/10).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ