ΑΕΚ

Ο Γιώργος Βαβέτσης στην ΑΕΚ

Ο Γιώργος Βαβέτσης στην ΑΕΚ

Ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων γυμναστών, Γιώργος Βαβέτσης, ο οποίος εργάστηκε πέρσι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και παλαιότερα στην Ούνικς Καζάν, αναλαμβάνει την εκγύμναση των παικτών της ΑΕΚ.

Κίνηση τεράστιας σημασίας για την ΑΕΚ που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βαβέτση, εκ των κορυφαίων Ελλήνων γυμναστών ο οποίος έχει εργαστεί σε ομάδες επιπέδου Euroleague και ανέλαβε την εκγύμναση των παικτών της "Ένωσης".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

"Επέστρεψε στην αγκαλιά της ΑΕΚ ο Γιώργος Βαβέτσης.

Ο κορυφαίος εργοφυσιολόγος με τις διεθνείς συστάσεις αναλαμβάνει την εκγύμναση των παικτών της «Βασίλισσας». Στο πρόσφατο παρελθόν συνεργάστηκε με την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ.

Μέχρι πρότινος αποτελούσε μέλος του επιτελείου της Λοκομοτίβ Κουμπάν και παλαιότερα της Ούνιξ Καζάν. Ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Εθνική Γεωργίας και στις 16/08 θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ενταχθεί ως επικεφαλής στον τομέα του, στο επιτελείο του Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Γιώργος Βαβέτσης είναι Kλινικός Εργοφυσιολόγος με Διδακτορικές (PhD) και Μετα-διδακτορικές σπουδές (Post-Doc) στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κλινική Εργοφυσιολογία – Βιοχημεία της Άσκησης). Επίσης, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Στατιστικής), ενώ είναι και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Πετοσφαίριση - Φυσιοθεραπευτής. ‘Εχει εργαστεί και σε άλλους συλλόγους σε διάφορα αθλήματα.

Ειδικός σε προγράμματα Φυσικής Κατάστασης και ανάπτυξης Φυσικών Ικανοτήτων σε επαγγελματίες αθλητές. Μεγάλη εμπειρία στην επανένταξη των αθλητών στην ενεργό δράση, μετά από αποκατάσταση και αναλγησία. Εφαρμογή και ανάπτυξη προγραμμάτων προπόνησης για διάφορες ειδικότητες αθλητών. Προπονητής Φυσικής Κατάστασης σε υψηλού επιπέδου αθλητές σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα, σε περισσότερες από 25 ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου και Εθνικών Ομάδων (Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης). Ειδικός στην εφαρμογή και τον σχεδιασμό προγραμμάτων για την ανάπτυξη της δύναμης, ταχύτητας, επιδεξιότητας, ευλυγισίας, και όλων των παραμέτρων που τις απαρτίζουν.

Είναι ιδιοκτήτης και Επιστημονικός Σύμβουλος του πρότυπου κέντρου Αθλητικής Απόδοσης και Ευεξίας BIOFIT".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ