ΑΕΚ

Ο Ανοσίκε δεν το βάζει κάτω στην ΑΕΚ

Ο Ανοσίκε δεν το βάζει κάτω στην ΑΕΚ
Ανοσίκε INTIME SPORTS

Ο Όου Ντι Ανοσίκε παρά το ότι δεν είχε ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε υποστεί την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Γαλατσαράι στην Κωνσταντινούπολη συνέβαλε στη νίκη της ΑΕΚ επί της Νίζνι με θετική εμφάνιση. Πως έχει το μέλλον του με τους Ουόρεν και Σκραμπ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μπορεί να σκέφτεται το ενδεχόμενο της αντικατάστασης του Όου Ντι Ανοσίκε παρόλα αυτά δείχνει αποφασισμένος να παλέψει σκληρά και να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ. Για αυτό και στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Νίζνι έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε.

Ο Αμερικανός σέντερ αν και δεν είχε ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε υποστεί την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Γαλατσαράι στην Κωνσταντινούπολη στην 2η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup αγωνιστική κόντρα στη Νίζνι και συνέβαλε στην πρώτη φετινή ευρωπαϊκή νίκη της “Ένωσης”.

Ο Ανοσίκε με την παρουσία του στο παρκέ του ΟΑΚΑ και την εμφάνισή του έδειξε αυταπάρνηση για να βοηθήσει την ομάδα του που είχε και άλλα προβλήματα τραυματισμών παρά το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε. Παρά τον τραυματισμό του έδειξε ότι έχει αρχίσει να προσαρμόζεται και ότι μόλις μπει 100% στο πνεύμα της ομάδας και πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής είναι ικανός να έχει μία σεζόν ανάλογη αυτών στην Ιταλία. Εκεί όπου ήταν δύο σερί σεζόν 1ος ριμπάουντερ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ανοσίκε στο φετινό Eurocup στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μπορεί να μην ήταν αυτός που ήθελε ο Σάκοτα ωστόσο τα νούμερά του στα ριμπαουντ ειναι εξαιρετικά σύμφωνα με την γλώσσα των αριθμών. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός σέντερ της ΑΕΚ σε μόλις κατά μέσο όρο 9.3 λεπτά συμμετοχής του έχει 5.7 ριμπάουντ που σημαίνει ότι “φορώντας τα καλά” του θα αποτελέσει ελεγκτή της εναέριας κυκλοφορίας.

Παρόλα αυτά όμως ο Σάκοτα δείχνει να συνεχίζει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ανοσίκε. Ωστόσο το σίγουρο είναι ότι τον υπολογίζει για το παιχνίδι του Σαββάτου (31/10) στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κι αυτό γιατί ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει λόγω της θλάσης στην γάμπα του.

Εκτός του Ανοσίκε πάντως ερωτηματικό συνεχίζει να παραμένει και το μέλλον των Κρις Ουόρεν και Φιλ Σκραμπ. Για τον πρώτο μετά τις δύο τελευταίες εμφανίσεις του με Τρίκαλα και Νίζνι στο ΟΑΚΑ ο “Σάλε” δείχνει να έχει να κάνει υπομονή ενώ στην περίπτωση του δεύτερου εμπόδιο αποτελεί το διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του. Μάλιστα για αυτό δεν αποκλείεται να δοθεί σε άλλη ομάδα με την μορφή δανεισμού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ