ΑΕΚ

Ντίξον: "Και τη ψυχή μου σε κάθε αγώνα"

Ντίξον: "Και τη ψυχή μου σε κάθε αγώνα"

Ο Μάικλ Ντίξον ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ΚΑΕ ΑΕΚ κι εν συνεχεία εξήγησε τους λόγους που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην "Ένωση".

Παίκτης της ΑΕΚ είναι από χθες ο Μάικλ Ντίξον. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της "Ένωσης" εξηγώντας τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, που όλα τέλειωσαν θετικά και ανήκω και επίσημα στην ΑΕΚ. Παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων η ΑΕΚ μού ξεκαθάρισε από την αρχή, ότι με θέλει τώρα. Ένας λόγος ήταν αυτός που την επέλεξα και ο δεύτερος λόγος είναι ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Ευρώπη και ήθελα πολύ να συμμετέχω σ’ αυτό" ανέφερε σχετικά στο aekbc.gr.

Σε ερώτηση για το αν έχει παρακολουθήσει την ΑΕΚ στην Ευρώπη και στην Basket League τόνισε: "Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να δω κάποιους αγώνες της ΑΕΚ την περίοδο, που μας πέρασε, αλλά να είστε σίγουροι ότι πριν πατήσω το πόδι μου στο γήπεδο για το πρώτο ματς της σεζόν θα γνωρίζω τα πάντα για την ομάδα και για την ένδοξη ιστορία της".

Τέλος, για το πότε θα έλθει στην Ελλάδα, είπε: "Μόλις τελειώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας θα έλθω στην Αθήνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες. Επίσης θα ήθελα να πω στον κόσμο της ΑΕΚ ότι θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε αγώνα για να κερδίζει η ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ