ΑΕΚ

Νοκ άουτ Σάκοτα και Βασιλειάδης!

Νοκ άουτ Σάκοτα και Βασιλειάδης!

Χωρίς τους Ντούσαν Σάκοτα και Κώστα Βασιλειάδη θα πρέπει να πορευτεί για αρκετό καιρό η ΑΕΚ. Διαβάστε πόσο καιρό θα μείνουν εκτός δράσης.

Δεν έφτανε στην ΑΕΚ η ήττα από τον Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ήρθαν και τα νέα των τραυματισμών των Ντούσαν Σάκοτα και Κώστα Βασιλειάδη για να γίνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα, με τον πρώτο να αποχωρεί πρόωρα από το παιχνίδι και τον δεύτερο να διαπιστώνεται ότι αντιμετωπίζει (νέο) πρόβλημα τραυματισμού μετά τον αγώνα.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η "Ένωση" θα στερηθεί τους δύο παίκτες για διάστημα 15-20 ημερών λόγω των τραυματισμών που "αποκόμισαν" στον αγώνα με τον Άρη! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, " Ο Ντούσαν υπέστη έντονο μυικό σπασμό στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, με μικρή ρήξη του ινώδους δακτυλίου του Ο4-Ο5 δίσκου, στη διάρκεια τη αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Άρη.

Ο Κώστας υπέστη θλάση 1ου βαθμού στην έξω γαστέρα του δικεφάλου γαστροκνημίου στο δεξί πόδι. Θα προστατευτεί ο αθλητής και επιμηκυνθεί ο χρόνος αποθεραπείας του με απόφαση του ιατρικού επιτελείου, επειδή προέρχεται από πρόσφατο τραυματισμό σε άλλο σημείο".

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Βασιλειάδης τραυματίστηκε έπειτα από μόλις 2 αγώνες, αφού είχε απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ για περίπου 40 μέρες λόγω ενός διαστρέμματος που είχε υποστεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την Stoiximan.gr Basket League. Στην περίπτωση του Σάκοτα πάντως ενδέχεται να υπάρχει μέχρι και ανακούφιση στο στρατόπεδο της "Ένωσης", αφού αρχικά ο τραυματισμός του φαινόταν πολύ πιο σοβαρός.

Πλέον η "Ένωση" καλείται να βρει τρόπο να καλύψει τα κενά των δύο καλύτερων σουτέρ της, με την λογική να λέει ότι ο Μίλαν Μιλόσεβιτς λογικά θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής ως πάουερ φόργουορντ από ότι ως σμολ φόργουορντ, ενώ είναι πλέον πολύ πιθανό η ΑΕΚ να καταφύγει σε σχήματα με τρεις γκαρντ (Ρόκο Λένι Ούκιτς, Μάικλ Ντίξον και ένας εκ των Τόνι ΜακΓκράθ ή Γιαννούλη Λαρεντζάκη), χωρίς να αποκλείεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ο Διονύσης Σκουλίδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ