ΑΕΚ

Νοκ άουτ ο Μαυροκεφαλίδης

Νοκ άουτ ο Μαυροκεφαλίδης
Μαυροκεφαλίδης INTIME SPORTS

Οι ατυχίες στην ΑΕΚ συνεχίζονται καθώς κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης στο ΟΑΚΑ τέθηκε νοκ άουτ για το αυριανό παιχνίδι στο Ζηρίνειο με την Κηφισιά για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη καθώς στη διάρκειά της τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ για το αυριανό παιχνίδι στο Ζηρίνειο με την Κηφισιά για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο διεθνής σέντερ της ΑΕΚ υπέστη πιθανό κάταγμα βάσεως ρινός. Για αυτό και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της ομάδας, Νεκτάριο Κουτσελίνη, ο οποίος και προχώρησε σε ανάταξη της μύτης. Αμέσως ο Μαυροκεφαλίδης ακολούθησε περαιτέρω ιατρικό έλεγχο για την κατάσταση της υγείας του στην Ευρωκλινική Αθηνών, προεξάρχοντος του επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ, Ηρακλή Πατσόπουλου.

Μία απουσία πάντως που δεν θα είναι η μόνη για τον Ντράγκαν Σάκοτα στην εκτός έδρας αποστολή της ομάδας του. Κάτι ανάλογο ισχύει με τον τραυματία Ζήση Σαρικόπουλο αλλά και τον Μάλκολμ Άρμστεντ που ταλαιπωρείται από μία θλάση. Δεδομένης πάντως της απουσίας του Μαυροκεφαλίδη αλλά και του Σαρικόπουλου απομένει να φανεί αν ο τεχνικός της ΑΕΚ συμπεριλάβει στην αποστολή του παιχνιδιού κόντρα στην Κηφισιά τον Όου Ντι Ανοσίκε.

Μανωλόπουλος: "Σημαντικός και επικίνδυνος"

O Σωτήρης Μανωλόπουλος, συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ΑΕΚ, δήλωσε στο aekbc.gr για το παιχνίδι του Σαββάτου (21/11, 17:00) με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο: "Όπως όλες οι αναμετρήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι και ο αγώνας απέναντι στη Κηφισιά είναι πολύ σημαντικός και ταυτόχρονα επικίνδυνος. Πρέπει να διαχειριστούμε τη κούραση μας γιατί έχουμε κάνει δύο συνεχόμενα μεγάλα ταξίδια παίζοντας απέναντι σε δυνατές ομάδες.

Το κίνητρο από την πλευρά μας υπάρχει. Μέσα σε μία μέρα προσπαθήσαμε να βγάλουμε στην προπόνηση την τακτική που θα ακολουθήσουμε στον αυριανό (21/11) αγώνα. Πρέπει να κάνουμε πράξη όσα είπαμε και θεωρώ ότι αν τα εφαρμόσουμε θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ