ΑΕΚ

Νοκ άουτ (και) ο Κατσίβελης

Νοκ άουτ (και) ο Κατσίβελης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κατσίβελης έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/10) ο τρίτος παίκτης της ΑΕΚ την τελευταία εβδομάδα που υποχρεώνεται να μείνει εκτός δράσης. Ο 24χρονος γκαρντ θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Ένωσης για ένα μήνα.

Τα κακά μαντάτα δεν λένε να αφήσουν την ΑΕΚ, η οποία -παρά τον χθεσινό (1/10) αγιασμό στο ΟΑΚΑ- είδε τις τελευταίες ώρες ακόμη έναν παίκτη της να τίθεται νοκ άουτ εν όψει του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη.

Αυτή τη φορά είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης εκείνος που θα αναγκαστεί να δει τα πρώτα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου με πολιτικά. Ο 24χρονος γκαρντ εισήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/10) στην Ευρωκλινική με οξεία σκωληδοειδίτιδα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως ενημέρωσαν οι "κιτρινόμαυροι", το διάστημα αποχής του από τη δράση υπολογίζεται σε ένα μήνα. Η απουσία του ήρθε μάλιστα να προστεθεί σε εκείνες των Μαρκ Κάρτερ και Ντούσαν Σάκοτα που επίσης δεν θα αγωνιστούν απέναντι στον Άρη, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΕΚ μετράει μείον έναν παίκτη στη φροντ λάιν, αφού "τελειωμένος" είναι εδώ και μερικές ημέρες ο Ντάνιελ Όρτον.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ