ΑΕΚ

Νικολάου: "Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν"!

Νικολάου: "Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ (83-78) με τους "κιτρινόμαυρους" να "φωνάζουν" για τις αποφάσεις των τριών διαιτητών της αναμέτρησης. Διαβάστε τι δήλωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, μετά το τέλος του αγώνα.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ άλωνε το ΟΑΚΑ (83-78) για να πάρει το πάνω χέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι αποφάσεις των διαιτητών εξόργισαν πάντως τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων", με τον Δημήτρη Μαυροειδή να κάνει λόγο για ανάποδα σφυρίγματα.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, το πήγε ένα βήμα παρακάτω αφού έκανε λόγο για εκβιασμούς, ενδεχομένως από την πλευρά της ΕΟΚ και της FIBA, με τη δεύτερη να φέρεται να έχει ζητήσει τη διαγραφή της "Ένωσης" από το πρωτάθλημα επειδή τάχθηκε στο πλευρό της Euroleague, σε ό,τι αφορά της ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

" Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν, δεν δέχεται μηνύματα από κανέναν. Είναι μεγάλος σύλλογος, είναι περήφανη για την ιστορία της. Δεν πρόκειται να πτοηθούμε, ό,τι κι αν κάνουν κάποιοι. Προχωράμε. Εδώ θα είμαστε", ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Νικολάου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ