ΑΕΚ

Νίκη με σούπερ Μπάρλοου/Λαρεντζάκη και αποκάλυψη Μωραϊτη για ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με τους Μπάρλοου και Λαρεντζάκη να "τραβούν" το κουπί στην επίθεση και τους Μαυροειδή και Μωραϊτη να ακολουθούν, η ΑΕΚ κέρδισε με 100-97 την Μπραουνσβάιγκ σε φιλικό για το τουρνουά της Βίρτζμπουργκ. Τραυματίστηκε ο Ξανθόπουλος.

Στην επίθεση πάει καλά η ΑΕΚ, ωστόσο η άμυνα δείχνει να θέλει δουλειά. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου επικράτησε με 100-97 της Μπραουνσβάιγκ στον πρώτο αγώνα του τουρνουά της Βίρτζμπουργκ. Αυτή ήταν η 4η νίκη της σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ξεφεύγοντας ακόμα και με διψήφια διαφορά στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ωστόσο μία μικρή χαλάρωση και κάποια λάθη επέστρεψαν στη Μπραουνσβάιγκ να επιστρέψει στο παιχνίδι. Στο τέλος ωστόσο η "Ένωση" βρήκε τον τρόπο να κερδίσει με 100-97, με τους Γερμανούς να χάνουν την ευκαιρία να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Ο Κέλσι Μπάρλοου με 25 πόντους και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 19 πόντους οδήγησαν σε ακόμα ένα φιλικό την ΑΕΚ στο σκοράρισμα, ενώ σταθερός ήταν πάλι ο Δημήτρης Μαυροειδής που πρόσθεσε 15 πόντους. Ευχάριστο σίγουρα ήταν το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μωραϊτης σημείωσε 13 πόντους, παίρνοντας μπόλικο χρόνο συμμετοχής λόγω της απουσίας του Μάικ Γκριν (τραυματίας) και της πρόωρης αποχώρησης του Βασίλη Ξανθόπουλου από το παρκέ με πρόβλημα στο πόδι.

Οι πόντοι της ΑΕΚ: Ελόνου 2, Τζέιμς 2, Ξανθόπουλος (6 ασ), Σάκοτα 9 (2), Άτιτς 7 (1), Λαρεντζάκης 19 (2), Μπάρλοου 25 (4), Τσαλμπούρης 8, Μωραϊτης 13 (3), Μαυροειδής 15.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ