ΑΕΚ

Μπράουν: "Έχω πρόβλημα στον αχίλλειο"

Μπράουν: "Έχω πρόβλημα στον αχίλλειο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέραν της ήττας από τον Ολυμπιακό στη δεύτερη παράταση (100-93), το μυαλό όλων στην ΑΕΚ βρίσκεται στην κατάσταση της υγείας του ΤζεϊΚόβαν Μπράουν, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ στο ξεκίνημα της δεύτερης παράτασης. Τι είπε ο ίδιος για τον τραυματισμό του.

Ο ΤζεϊΚόβαν Μπράουν ήταν ο παίκτης που θα μπορούσε να οδηγήσει την ΑΕΚ στη νίκη επί του Ολυμπιακού, αν ολοκλήρωνε το παιχνίδι (σ.σ.: εν τέλει, η ομάδα του ηττήθηκε με 100-93 ). Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε (υποβασταζόμενος) τραυματίας στο ξεκίνημα της δεύτερης παράτασης, με όλους να φοβούνται για τα χειρότερα, βλέποντάς τον να σωριάζεται στο παρκέ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ήρεμος πλέον μίλησε στην κάμερα του OTE TV για τη φάση του τραυματισμού του λέγοντας πως " είναι ένα πρόβλημα στον αχίλλειο. Θα κάνω μία μαγνητική τομογραφία και θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση", ενώ αναφερόμενος στην τελευταία φάση της πρώτης παράτασης, είπε: " Έβαλα όλα τα σουτ, εκτός από το νικητήριο. Ήθελα να το κάνω. Στο τέλος της α' παράτασης δεν πήρα την μπάλα. Έγινε ένα πολύ καλό σουτ, αλλά δεν πήραμε τη νίκη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ