ΑΕΚ

Μοιράζει εισιτήρια διαρκείας δωρεάν σε ανέργους η ΑΕΚ!

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει δωρεάν 100 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, αλλά και άλλα 50 εισιτήρια διαρκείας έναντι ενός συμβολικού ποσού σε φοιτητές!

Η ΑΕΚ πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά. Η "Ένωση" αποφάσισε να δείξει για ακόμα μία φορά το άλλο της πρόσωπο, αφού ανακοίνωσε ότι, συλλογιζόμενη τις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα, θα μοιράσει ΔΩΡΕΑΝ 100 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, αλλά και άλλα 50 εισιτήρια με το συμβολικό κόστος των 21 ευρώ σε φοιτητές!

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια και της ανακοίνωσης του υπεύθυνου σκάουτινγκ της ΑΕΚ, Μιχάλη Κακιούζη, ότι σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας θα μοιράζει 10 εισιτήρια σε φίλους της ομάδας , ενώ προστίθεται σε μία σειρά σπουδαίων κινήσεων που έκανε πέρυσι η ΑΕΚ: Από την μαθητική εξέδρα, μέχρι την παροχή εισιτηρίων σε πρόσφυγες για τους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. λόγω των επικρατουσών συνθηκών στη χώρα, αλλά και με αφορμή την άκρως συγκινητική κίνηση ενός οπαδού της ΑΕΚ στην Αμερική, που με επιστολή του σε διαδικτυακό Μέσο εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει ένα Εισιτήριο Διαρκείας και να το κάνει δώρο σ’ έναν άνεργο, αποφάσισε τα εξής:

Λαμβάνει την πρωτοβουλία να βοηθήσει "Ενωσίτες" συνανθρώπους μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της "Βασίλισσας" και παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ 100 Εισιτήρια Διαρκείας σε ανέργους και 50 Εισιτήρια Διαρκείας σε φοιτητές, με το συμβολικό κόστος των 21 ευρώ. Οι άνεργοι υποχρεούνται να επιδείξουν πιστοποιητικό ανεργίας και οι φοιτητές τα σχετικά έγγραφα, που πιστοποιούν, ότι φοιτούν σε ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ.

Τα εισιτήρια αυτά θα αφορούν στους τομείς 109 – 110 – 111 – 112. Θα είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ και ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΚΥΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ και βεβαίως θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα παραπάνω εισιτήρια από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 6 Οκτωβρίου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ