ΑΕΚ

Μιλάει με Άρμστεντ η ΑΕΚ

Μιλάει με Άρμστεντ η ΑΕΚ
@ANZE MALOVRH

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε το... ελεύθερο στον Ντράγκαν Σάκοτα να κάνει μια ακόμα βελτιωτική κίνηση για το ρόστερ της ΑΕΚ και ο Σερβοέλληνας κόουτς έχει ψηλά στη λίστα του τον Μάλκολμ Άρμστεντ της Κρκα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει πάρει την απόφαση ενίσχυσης της ΑΕΚ με έναν πλέι μέικερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός του Σερβοέλληνα κόουτς για την ενίσχυση της "Ένωσης" είναι ο Αμερικανός γκαρντ της Κρκα, Μάλκολμ Άρμστεντ.

Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ (1μ.83) κατέκτησε πρόσφατα το κύπελλο στη Σλοβενία, όντας μάλιστα εκ των κορυφαίων στον τελικό κόντρα στην Ζλάτορογκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του Άρμστεντ, ο οποίος μετράει 17.5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 2.1 κλεψίματα μ.ό. σε 21 αγώνες στην Αδριατική λίγκα.

Αν δεν σπάσει το συμβόλαιό του με τους Σλοβένους μέσα στο σαββατοκύριακο ή αν δεν βρεθεί τρόπος για να λήξει αυτή η συνεργασία, η "Ένωση" θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Η Κρκα θέλει να έχει τον παίκτη στις αναμετρήσεις με τη Ζαντάρ (28/02) και την Μπουντούτσνοστ (07/03) ωστόσο η ΑΕΚ πιέζει ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία πριν από την επόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ