ΑΕΚ

Μένει μέχρι να φύγει ο Όρτον

Μένει μέχρι να φύγει ο Όρτον
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Όρτον απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ μετά τα συνεχόμενα πειθαρχικά του παραπτώματα. Δύσκολο το να συνεχίσει στην "Ένωση". Αναβλήθηκαν τα φιλικά με την Μπεσίκτας.

Ανήμερα του φιλικού - γιορτή με την Αναντολού Εφές, η ΑΕΚ είχε κι άλλες δουλειές. Αυτές που αφορούσαν τον Ντάνιελ Όρτον, ο οποίος ξεπέρασε τα εσκαμμένα κατά την παρουσία της "Ένωσης" στην Κρήτη για το "Πέτρος Οικονομάκης".

Ως γνωστόν, ο 24χρονος σέντερ δεν συγκράτησε τα νεύρα του στη διάρκεια του φιλικού τουρνουά που διεξήχθη στα Χανιά, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον Άγγελο Κορωνιό, όσο και να κλωτσάει ό,τι έβρισκε μπροστά του στα αποδυτήρια του κλειστού των Χανίων.

Γεγονότα που ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο", με αποτέλεσμα την άμεση κλήση του σε απολογία. Κάτι που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (29/9), με τον παίκτη να απολογείται ενώπιον των διοικούντων την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της "Ένωσης" άκουσαν όσα είχε να τους πει ο πρώην NBAer, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να αντιστρέψει σημαντικά το κλίμα. Κι αυτό γιατί μιλάμε για έναν παίκτη που απασχόλησε αρνητικά ξανά στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα, κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

Η επίσημη θέση της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι πως "αναμένεται η απόφαση", όπως ανακοινώθηκε λίγο πριν το τζάμπολ του φιλικού με την Αναντολού Εφές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πάντως, ο παίκτης βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στην πόρτα της εξόδου. Κάτι που αναφέραμε εκ νέου το βράδυ της Κυριακής (27/9).

Βέβαια για να προκύψει το "διαζύγιο", μείζονος σημασίας είναι να δούμε τι στάση θα κρατήσει η πλευρά του παίκτη. Γιατί προς το παρόν, ο Ντάνιελ Όρτον δεν έχει εκφράσει τα "θέλω" του σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι και το συμβόλαιό του. Το οποίο, όπως καταλαβαίνετε, ενδεχομένως να μην είναι τόσο εύκολο στο να "σπάσει", εν αντιθέσει με όσα έγιναν με την περίπτωση του Νίκου Δίπλαρου.

Μιλάμε άλλωστε για διαφορετικές περιπτώσεις, διαφορετικά κριτήρια, μα πάνω απ όλα διαφορετικά μεγέθη και οικονομικά δεδομένα. Όπως και να έχει, τα δύσκολα για την ΑΕΚ τώρα αρχίζουν, αφού ακόμη κι αν λυθεί "ειρηνικά" η συνεργασία με τον 24χρονο σέντερ, θα πρέπει να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτη τους. Παρεμπιπτόντως, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ είναι σε μία εβδομάδα με τον Άρη, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αναβλήθηκαν τα φιλικά στην Πόλη

Μέσα σε όλα, αναβλήθηκαν τα δύο φιλικά παιχνίδια της "Ένωσης" με την Μπεσίκτας, που ήταν προγραμματισμένα για την 1η και 3η Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη. Πρόκειται για απόφαση του Ντράγκαν Σάκοτα μετά τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών. Θυμίζουμε πως εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες (σ.σ.: άρα και νοκ άουτ από τα προημιτελικά του Κυπέλλου και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος) θα είναι οι Ντούσαν Σάκοτα και Μαρκ Κάρτερ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ